tsiber Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Συνάδελφοι καλημέρα. Ψάχνω τεχνική έκθεση για την επεξεργασία και διάθεση αποβλήτων ελαιοτριβείου. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον σας.
parth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 Νομίζω ότι η 4Μ σε ένα βιβλίο-εγχειρίδιο για Περιβ.Μελέτες είχε ως παράδειγμα ένα ελαιοτριβείο. Το βιβλίο αυτό δυστυχώς δεν το έχω τώρα για να ανατρέξω... Εμείς εδω πάντως κάνουμε στις μελέτες μια ή δύο απορροφητικές τάφρους και απορροφητικό βόθρο. Κάποιος άλλος συνάδελφος θα σε κατατοπίσει καλύτερα...
tsiber Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Κάποιος άλλος συνάδελφος ...
mastro_sim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Εξαρτάται από την ποσότητα της παραγωγής μερικές υπηρεσίες δέχονται εξουδετέρωση με ασβέστη και μετα σύστημα σηπτικού - απορροφητικού Κανε και μία συννενόηση με την υπηρεσία που θα το εγκρίνει. Καποιες απλώς δέχονται στεγανή δεξαμενή και μεταφορά μακριαααααα... αν και συνήθως το ρεμα που πετιούνται είναι δίπλα στο λιοτρίβι..... Γενικά τα απόβλητα ελαιοτριβείων είναι πολυ μεγάλο θέμα και χρειαζεται κεντρική αντιμετωπιση....
stgeo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2008 Αν έχει καταφέρει κάποιος να βρεί κάποια μελέτη σχετικά με το θέμα θα του ήμουν ευγνώμων..
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2008 Μαρκαντωνάτος : "επεξεργασία και διάθεση υγρών αποβλήτων". Ο άνθρωπος είναι κορυφή!
mechmag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Τελικά φίλε tsiber, stgeo βγάλατε κάποια άκρη?
pixserver Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2009 προσπάθησε να βρεις το άρθρο: Future prospects and constraints of olive mill wastewaters use and treatment: A review Journal Bioprocess and Biosystems Engineering Issue Volume 8, Numbers 5-6 / January, 1993 είναι περιεκτικό. Η Technologies for olive mill wastewater (OMW) treatment: a review Authors: Paraskeva, Panagiota; Diamadopoulos, Evan Source: Journal of Chemical Technology & Biotechnology, Volume 81, Number 9, September 2006 , pp. 1475-1485(11) που είναι και πρόσφατο. Θα βρεις όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες οπότε... δεν τι θες να κάνεις.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2009 Εξαρτάται από την ποσότητα της παραγωγής μερικές υπηρεσίες δέχονται εξουδετέρωση με ασβέστη και μετα σύστημα σηπτικού - απορροφητικούΚανε και μία συννενόηση με την υπηρεσία που θα το εγκρίνει. Καποιες απλώς δέχονται στεγανή δεξαμενή και μεταφορά μακριαααααα... αν και συνήθως το ρεμα που πετιούνται είναι δίπλα στο λιοτρίβι..... Γενικά τα απόβλητα ελαιοτριβείων είναι πολυ μεγάλο θέμα και χρειαζεται κεντρική αντιμετωπιση.... Αυτά ισχύουν 100%. Πάντως επιμένω ότι η σωστή διαδικασία αντιμετώπισης περιγράφεται στο βιβλίο του Μαρκαντωνάτου. Τα papers που γράφει ο συνάδελφος δεν τα έχω υπόψιν μου αλλά ίσως είναι χρήσιμα.
gnusselt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2009 Η μελέτη ελαιοτριβείου προστέθηκε στο downloads http://www.michanikos.gr/downloads.php?do=file&id=470
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα