ducatista Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 (edited) καλυσπερα σας και καλη χρονια να εχουμε. εχω πελατη που φτιαχνει μια διπλοκατοικια και τον επανω οροφο θελει να τον αφησει μονο με τσιμεντοκονια για αρκετο καιρο χωρις να περασει πλακακι. την εχει ριξει εδω και ενα μηνα και του εχω πει να τη βρεχει συχνα για να μην ''σαθρωσει''. υπαρχει καποιο που να την απαληψουμε για να μην χασει τις αντοχες της? προκειτε για 70 τετραγωνικα περιπου. ευχαριστω και παλι καλη χρονια παιδες Edited Δεκέμβριος 28 , 2012 by Didonis
Didonis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 .... μονο με τσιμεντοκονια για αρκετο καιρο ... για αρκετό καιρό, πόσο δηλαδη? μήνες, ένα δυό χρόνια? >10 χρόνια? και του είπες να την βρέχει συχνά, για πόσο καιρό πάλι?
ducatista Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 πριν ενα μηνα την εριξε και θα την κρατησει ενα χρονο περιπου ετσι . του εχω πει να την βρεχει μολις την βλεπει και ''ασπριζει''
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 (edited) Τιποτα δεν θα παθει. Edited Δεκέμβριος 28 , 2012 by terry
ducatista Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 τερρυ ετσι του ειπα και εγω στην αρχη. εχει βαλει και αλουμινια και τζαμια και του ειπα να κατεβασει τα ρολα και να την αφησει ετσι αλλα δεν ξερεις καμια φορα.
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Τιποτα δεν θα παθει. (μην με κανεις να το ξαναγραψω... )
ducatista Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 σβεισε τοτε το θεμα δεν χρειαζετε. χαρηκα που τα ειπαμε μετα απο κανα 2μηνο. (δεν ειχα προσβαση σε υπολογιστη)
Didonis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 Το ερώτημα μπορεί να θεωρηθεί ότι λύθηκε οπότε το κλείνουμε.
Recommended Posts