foper Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Ξέρω πολύ καλά ότι ΜΡ είναι ο ουδέτερος και ΡΕ (protective earth) η γείωση.Ξέρει κάποιος τα αρχικά ΜΡ τι σημαίνουν?Αν γίνεται και έχετε και κανένα ηλεκτρολογικό σχέδιο από κάποια επίσημη εταιρία που να λέει σαφώς ότι ΜΡ είναι ο ουδέτερος θα ήμουν ευγνώμων διότι ψάχνω και παντού το συμβολίζουν με Ν.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 πας στον κ. γκούγκλιο MP ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ πρωτο- πρωτο θεμα.....συνδεσμολογια......ο ΜΡ =ουδετερος
foper Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2012 (edited) GOD BLESS dimitri GM Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα να μας δίνουν τόσο απλόχερα τις γνώσεις τους και τα φώτα τους! Μόνο που έγραψες ότι έγραψες απάντηση δεν πήρα από εσένα τα Μ-Ρ τι σημαίνουν όπως το ΡΕ που ξέρω ότι σημαίνει Ρrotective Εarth και επιπλέον αν θεωρείς επίσημη εταιρία το ΣΕΚ Άρτας τότε τι να πω... Edited Δεκέμβριος 30 , 2012 by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος 4
emnikol Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 Mp=Middle conductor with Protection function also knovn as Neutral conductor άρα Mp παλαιοός συμβολισμός του ουδετέρου που τώρα συμβολίζεται με το γράμμα Ν Δες και την επισυναπτόμενη εικόνα 4
foper Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2012 (edited) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου!! Edited Δεκέμβριος 30 , 2012 by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα