legeonare Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 (edited) Παιδια καλημερα Ανεβαζω καποια αποτελεσματα του πρωτου παραδειγματος οπως ειχαμε πει και τις προαλες. Αυτο που με προβληματιζει ειναι καποιες μικρες διαφορες με τα αποτελεσματα του βιβλιου. Μπορει κανεις να τους ριξει μια ματια? example a.rar Edited Ιανουάριος 7 , 2013 by legeonare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Στα συνημμένα αρχεία είναι τα πρότυπα 06 και 13 του Αβραμίδη. Δεν θυμάμαι από που τα κατέβασα όμως... ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 06.pdf ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 13.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRaster Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Θα συμπληρώσω τίς τιμές απο Etabs και Στερεοστάτικα και αύριο θα βάλω απο ScadaPro δέν πρόλαβα να το τελειώσω(!).Θα ανεβάσω το ίδιο excel που έκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRaster Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Παιδια καλημερα Ανεβαζω καποια αποτελεσματα του πρωτου παραδειγματος οπως ειχαμε πει και τις προαλες. Αυτο που με προβληματιζει ειναι καποιες μικρες διαφορες με τα αποτελεσματα του βιβλιου. Μπορει κανεις να τους ριξει μια ματια? Τα εντασικά μεγέθη δέν είναι τα σωστά που βάζεις σε ορισμένα κελιά, διόρθωσα τίς τιμές στίς ροπές κατα Μ2,Μ3 συνεπώς βάλε τα αντίστοιχα δικά σου (Βλέπε πίνακα 2 P,Mz My, δέν είναι δυνατόν να έχεις τέτοιες ροπές στα στοιχεία αυτά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
legeonare Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 (edited) Ανεβασε το αρχειο ξανα να το δω ο συνδυασμος φορτισης του πιν 2 ειναι (G+Ψ2Q) και ειναι εντασικα μεγεθη στο ισογειο για το υποστυλλωμα και για το τοιχωμα και στο δοκο του οροφου Στο EXCEL που εφτιαξα υπαρχουν καποια κρυφα κελια , ανοιξε τα και δες ακομα κατι Edited Ιανουάριος 7 , 2013 by legeonare Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRaster Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 (edited) Ανεβασε το αρχειο ξανα να το δω ο συνδυασμος φορτισης του πιν 2 ειναι (G+Ψ2Q) και ειναι εντασικα μεγεθη στο ισογειο για το υποστυλλωμα και για το τοιχωμα και στο δοκο του οροφου Στο EXCEL που εφτιαξα υπαρχουν καποια κρυφα κελια , ανοιξε τα και δες ακομα κατι Επειδή έχω το βιβλίο μπροστά μου, άν έβαλες τίς τιμές του πίνακα Α9-1-3 και Α9-1-4.Το πρόβλημα με το stereostatika είναι οτι δέν μπορεί να μου δώσει τα στοιχεία όπως τα έχει ο Αβραμίδης στο βιβλίο.Συνεπώς πέρα απο αυτά καλό είναι να ανοίξουμε ένα ακομα κελί και να βάλουμε τα εντασιακά μεγέθη που χρησιμοποιεί το κάθε πρόγραμμα για τη διαστασιολόγηση, αλλιώς θα γίνει μπέρδεμα Προτείνω να κάνουμε τελικό πίνακα για τα στοιχεία αυτά με τα μεγέθη που διαλέγει το κάθε πρόγραμμα και τί οπλισμούς δίνει. Το Scada το ξεκίνησα τώρα ,απόγευμα θα βάλω και τα υπόλοιπα.(Απλά ανοίγω τα αποτελέσματα απο το στερεοστάτικα και έχω κουραστεί να ψάχνω για να κάνω αντιπαράθεση με το πίνακα) Πώς βάζω attachment εδώ; Οκ έβαλα το συνδυασμό manual τα συμπληρώνω και τα ανεβάζω.... Edited Ιανουάριος 7 , 2013 by McRaster 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Συνάδελφε ευχαριστούμε πολύ για την διάθεσή σου να βοηθήσεις . Πώς βάζω attachment εδώ; Για αρχεία ως 2 MB , δες τις συνημμένες εικόνες . Για κάθε αρχείο που θέλεις να επισυνάψεις επαναλαμβάνεις τα βήματα που περιγράφονται στις εικόνες ή δημιουργείς αρχείο zip και ησυχάζεις. Μόλις τελειώσεις με τα αρχεία που θέλεις να επισυνάψεις , κάνε κλίκ στο Απάντηση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
McRaster Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 (edited) Συνάδελφε ευχαριστούμε πολύ για την διάθεσή σου να βοηθήσεις . Για αρχεία ως 2 MB , δες τις συνημμένες εικόνες . Για κάθε αρχείο που θέλεις να επισυνάψεις επαναλαμβάνεις τα βήματα που περιγράφονται στις εικόνες ή δημιουργείς αρχείο zip και ησυχάζεις. Μόλις τελειώσεις με τα αρχεία που θέλεις να επισυνάψεις , κάνε κλίκ στο Απάντηση . Καλή χρονιά Gvarth και ευχαριστώ πολύ(!) @legeonare : Βασικά η Ανάλυση έγινε με ευρωκώδικες ή ΕΑΚ -ΚΩΣ; Edited Ιανουάριος 7 , 2013 by McRaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Κάθε καλό και για σένα ! Αν υπάρξει συμπληρωματική απορία περί των συνημμένων ή άλλων διαδικαστικών , επανερχόμαστε. Όποτε μπορέσεις , περιμένουμε τα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
legeonare Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 (edited) Συναδελφε επειδη εγω τουλαχιστον μπορω να βρω μεσο του λογισμικου οτι αποτελεσμα ψαχνω κανε οπως θες τους πινακες και θα τους συμπληρωσουμε. Αν θες να διαστασιολογησουμε κι ολας , γινεται αλλα θα χασουμε την ουσια , καλο θα ηταν ομως. Εγω ειμαι στο δευτερο παραδειγμα και το παλευω λιγο απλα πες μου πως θες να δειξουμε τα αποτελεσματα. Α και η αναλυση εγινε με ευρωκωδικες Edited Ιανουάριος 7 , 2013 by legeonare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα