KF Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 http://www.hellenic-fiu.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=116&Itemid=85&lang=el http://www.areiospagos.gr/pothen-esxes.htm Στις παραπανω διευθυνσεις θα βρεις τα παντα για τη δηλωση Προσοχη Αν δεν υποβληθει υπαρχει ποινικο αδικημα με βαριες ποινες.Η προθεσμια ηταν 30/9/13 Το αδικημα υπαρχει και αν την υποβαλλεις εκπροθεσμα.Δεν ειναι θεμα προστιμου αλλα ποινικης διωξης.
nik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 (edited) Τα ξέρω αυτά ρε παιδιά αλλά επί της ουσίας.... Την κάνατε εσείς οι δύο ? Η ποινή για εκπρόθεσμη υποβολή είναι αυτά για τις φυλακές που γράφει ? Να πω την αλήθεια το αμέλησα καθώς τα ποσά που έχω λάβει για δύο ελέγχους είναι αστεία και αναντίστοιχα του κόπου που χρειάζεται η δήλωση. Edited Νοέμβριος 6 , 2013 by nik
KF Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Και δυστυχως εχουν γινει τετοιες ποινικες διωξεις (οχι βεβαια σε ελεκγτες δομησης γιατι ο νομος ειναι προσφατους για αυτους ,αλλα σε υπαλληλους οι οποιοι υπαγονται ακριβως στην ιδια διαδικασια απο το 2003).
nik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Αν πας από εκεί να ρωτήσεις βγάζεις άκρη άραγε..?
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Κανε ενα ερωτημα. Εγω το εστειλα 30/9 με κουριερ!! Ειμαι 99,999999% σιγουρος οτι δεν ανοιξαν καν τον φακελο, απλα ισως πρωτοκολλησαν την υποβολλη!!
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Ένα θεμα είναι αυτό που λέτε. Ένα άλλο είναι αν όσοι δεν έχουν οριστεί είναι υπόχρεοι σε δήλωση. Προσωπικά θεωρώ πως όχι αφού δεν ενημερώθηκαν επισήμως (δηλ. με αποδεικτικό) ότι είναι ε.δ.
nik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 (edited) Επίσημη έναρξη δραστηριότητας μετράει λογικά εκεί την Άνοιξη - Καλοκαίρι του 2012 που έβγαζε τις αποφάσεις για κάθε ομάδα νέων ελεγκτών το ΥΠΕΚΑ. Θεωρεί μάλλον ότι αφού δημοσιεύθηκε στο ίντερνετ, εσύ έχεις ενημερωθεί. Edited Νοέμβριος 6 , 2013 by nik
jja Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Τελικά αν δεν σε έχουν καλέσει ποτέ για ΕΔ υποχρεούσε σε κατάθεση περιουσιακής κατάστασης; Υπάρχει κάτι επίσημο;
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Για να είναι κάποιος υπόχρεος σε μία ενέργεια (υποβολή πόθεν έσχες) που προκύπτει από μία ενέργεια του κράτους (ένταξη στο μητρώο) πρέπει να υπάρχει κάποιο στοιχείο που να πιστοποιεί ότι έχει παραλάβει την ενέργεια του κράτους. Αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν αυτός κληθεί για έλεγχο. Τότε θα απαντήσει και τότε θα γίνει η πιστοποίηση λήψης. Το ότι δημοσιεύθηκε στο ιντερνετ δεν νομίζω να σημαίνει και ενημέρωση εκτός αν υπάρχει νόμος που να το προβλέπει αλλά είναι δύσκολο να υπάρχει τέτοιος νόμος. Άρα μέχρι να κληθεί για έλεγχο δεν μπορεί να αποδειχθεί πως έλαβε γνώση και παρανόμησε. Προσωπικά δεν έχω καταθέσει αφού δεν έχω κληθεί.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα