dkalaitzidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 (edited) έχω μία καλή πρόταση απο εταιρία για τα συγκεκριμμένα πάνελ..είναι Γαλλικά και η εταιρεία tenesol είναι θυγατρική της total.....η τιμή τους πολύ οικονομική... τα έχει δουλέψει καποιος? καποια βοήθεια σχετικά με τα χαρακτηριστικά? TENESOL220-240-60PP.pdf Edited Ιανουάριος 3 , 2013 by dkalaitzidis
miltos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαία. Συμπληρώστε την ειδικότητα στο προφίλ σας. Δείτε τους κανόνες συμμετοχής.
rodag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 (edited) Στο τελευταίο πινακάκι που δείχνει μεταξυ άλλων και την εξάρτηση Pm με ένταση ακτινοβολίας ,νομίζω παρουσιάζει φτωχές επιδόσεις. Στα 200 W/m2 η ισχύς είναι το 0,187 της ονομαστικής. Σε σχέση με το ιδανικό 0,200 έχουμε μια απόκλιση 1 - (0,187/0,200) = 0,065 . Δηλαδή 6,5%, το οποίο είναι αρκετά παραπάνω από το 2 έως 5 % που έχουν τα πανελ συνήθως. Ίσως στην πράξη δεν δεις διαφορα Edited Ιανουάριος 3 , 2013 by rodag
dkalaitzidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 σε ευχαριστώ rodag για την παρατηρηση σου...μήπως τα έχεις δουλέψει?
rodag Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 όχι ,είναι λίγο άγνωστη εταιρεία μήπως την βρίσκεις φθηνή γιατί ξεστοκαρει λόγω διακοπής λειτουργίας; Δεν έχω ιδέα, απλά εικασίες . *μόλις γκουγκλαρα και ειδα οτι σχετικά πρόσφατα αγοράστηκε από Sunpower
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα