basilis89 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Καλησπερα σε ολους χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απο ολα και ολα τα αλλα ερχονται. Εχω ενα τοπογραφικο με τις συντεταγμενες του οικοπεδου και θελω να το αποτυπωσω στο autocad, γνωριζει κανενας που τις καταχωρω?
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 (edited) Δώσε την εντολή point και μετά τις συντεταγμένες σε χ και ψ. Αν μετά δεν βλέπεις τα σημεία γράψε ddptype για να αλλάξεις το στυλ απεικόνισης των σημείων και μετά δώσε zoom extents kai λογικά θα τα δεις όλα τα σημεία. Edited Ιανουάριος 4 , 2013 by akis73
basilis89 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Ενω γραφω point και μετα τις συντεταγμενες του πρωτου σημειου και μου το εμφανιζει κανονικα, τα επομενα σημεια δεν μου τα εμφανιζει.. τι κανω λαθος?
yian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Όπως σωστά ανέφερε και ο akis73, δοκίμασε zoom ext γιατί τα σημεία σου μάλλον βγαίνουν εκτός του default zoom και δεν τα βλέπεις.
basilis89 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Το εκανα αλλα και παλι μονο ενα σημειο μου εμφανιζει. Μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα καταχωρησης ενο σημειου μηπως κανω λαθος εκει?
XDalas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 (edited) Καλησπέρα, είναι φυσιολογικό να μην σου εμφανίζει όλα τα σημεία επειδή δίνεις την εντολή από το πληκτρολόγιο, επομένως μπορείς να καταχωρήσεις μόνο ένα σημείο. Δοκίμασε να επιλέξεις την εντολή από το μενού του AutoCAD ως εξής: Draw > Point > Multiple Point και με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να καταχωρείς περισσότερα από ένα σημεία. Edited Ιανουάριος 4 , 2013 by XDalas
polytelik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 (edited) Συνάδελφοι καλησπέρα! Όταν βάζω σε layer τα σημεία με πάχος > από το default μου βγαίνουν στην εκτύπωση πολύ αχνά! Τι φταίει και γίνεται αυτό; Edited Ιανουάριος 4 , 2013 by polytelik
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 (edited) basilis89, γιατί δεν δοκιμάζεις με την εντολή polyline; Edited Ιανουάριος 4 , 2013 by Faethon11
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Καλησπερα σε ολους χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απο ολα και ολα τα αλλα ερχονται. Εχω ενα τοπογραφικο με τις συντεταγμενες του οικοπεδου και θελω να το αποτυπωσω στο autocad, γνωριζει κανενας που τις καταχωρω? Βασίλη καλησπέρα και καλή χρονιά . Κοίταξε εδώ . Υπάρχει πρόγραμμα συναδέλφου , μέλους του forum , το οποίο είναι δωρεάν και θα σε βοηθήσει να κάνεις πιο εύκολη την δουλειά σου .
xmichanikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2013 Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να μεταφέρω ένα τυπωμένο τοπογραφικό στο Autocad (ή σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή της Autodesk); Το θέλω για να φτιάξω μία μακέτα Τεχνικών Έργων Οδοποιίας.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα