sterkostas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 (edited) Έχω μια μελέτη ενός κτιρίου και μου ζητάει την θερμαινόμενη επιφάνεια του αλλα είναι μονοκατοικία την περνώ ιση με την συνολική επιφάνεια του κτιρίου ;;;; Υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ του τίτλου και του περιεχομένου του ερωτήματος. Ο τίτλος θα διορθωθεί. Αν επιθυμείται διαφορετική ονομασία, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω pm. Ευχαριστώ, hkamp Edited Ιανουάριος 5 , 2013 by hkamp
a.asimakop Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Είναι μελέτη για ενδοδαπέδια θέρμανση?
sterkostas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Είναι μελέτη για ενδοδαπέδια θέρμανση? Όχι είναι η μελέτη του σπιτίου μου δν πεζει ρόλο η θερμανσή απλα ο χώρος που θερμαινέτε. Π.χ στις πολυκατοικίες αφαιρούμε τους χώρους από το ασανσέρ απο το κλιμακοστάσιο.... Στην μονοκατοικία όμως δεν έχουμε τετοίους χώρους οπότε το περνουμε ισο με τν συνολική επιφάνεια;:::
a.asimakop Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Αν ήταν ενδοδαπέδια θα αφαιρούσες τον χώρο που καλύπτουν οι ντουλάπες καθώς και τα μπάνια καθώς συνήθως στα μπάνια βάζουμε πετσετοκρεμάστες!
sterkostas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 οκ ευχαριστω ...Γι αυτό που έγραψα παραπάνω ισχύει??
a.asimakop Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Για το ασανσέρ και το κλιμακοστάσιο?
sterkostas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 αυτο δν ισχυει στν μονοκατοικια. Μηπως ισχυει τιποτα αλλο..
a.asimakop Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Αν δεν έχεις ενδοδαπέδια (έχω λυσσάξει,σόρυ) ναι το πέρνεις ίσο με την συνολική επιφάνεια!
sterkostas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 χαχα οκ σ ευχαριστώ....!!
kcher Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Αν ήταν ενδοδαπέδια θα αφαιρούσες τον χώρο που καλύπτουν οι ντουλάπες καθώς και τα μπάνια καθώς συνήθως στα μπάνια βάζουμε πετσετοκρεμάστες! Ποια νομοθεσία το λέει αυτό συνάδελφε; Γιατί με τη λογική αυτή οι πόρτες των ντουλαπιών πρέπει να είναι θερμομονωμένες !!! Είναι δυνατόν;;;; Ο ΚΕΝΑΚ δεν σχετίζει τη θερμαινόμενη επιφάνεια με το είδος της θέρμανσης! 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα