kostassid Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 (edited) Καθώς δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και για όποιον έχει ως ασχολία τη φωτογραφία, ανοίγω νέο θέμα για το ενδιαφέρον αυτό hobby υπό τη ματιά του μηχανικού και των τεχνικών έργων. Ας περιοριστούν επομένως και οι φωτογραφίες των υπολοίπων μελών σε αυτό το θέμα φωτογραφιών (εργασίες, κατασκευή, κτίρια, κοκ). Οι πρώτες 4 δεν είναι δικές μου αλλά συναδέλφου και φίλου. Edited Ιανουάριος 11 , 2013 by kostassid Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Δεν έκανες το hobby σου επάγγελμα, αλλά τα συνδύασες και το αποτέλεσμα είναι πολύ δυνατό. Μπράβο! Υ.Γ. Την πρώτη με τον φραπέ την κρεμούσα άνετα στο γραφείο... ο Σαλονικιός πελάτης θα το εκτιμήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΕΣ... και η πρώτη...ανεπανάληπτη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Ωραίες Κωστή . Καλή Χρονιά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvarth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Πολύ μου αρέσουν . Τα ... ρέστα δίνει η πρώτη με τον φραπέ . Μπράβο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Καλλιτεχνικά σκεπτόμενος θα προέτρεπα και τους υπόλοιπους συντελεστές του "έργου", ακόμα και τον τελικό ιδιοκτήτη του ακινήτου, ν' αφήσουν το "έργο του φραπέ" ως έχει, συμβάλλοντας με τη δημιουργική τους φαντασία στην περαιτέρω ολοκλήρωση και παρουσίαση του συγκεκριμένου καλλιτεχνήματος. Μέχρι και ειδικό spot φωτισμού θα του έβαζα.... Πολύ καλή πρωτοβουλία kostassid Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas K Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Πολύ καλές, ιδιαίτερα οι 4 πρώτες και το κλιμακοστάσιο. Ο φραπές το νέο μου φόντο εργασίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Χαίρομαι που σας αρέσουν. Περιμένω και από άλλα μέλη του φόρουμ κάποιες φωτογραφίες τους με αυτό το θέμα. Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Ο φραπές το νέο μου φόντο εργασίας. Εγώ την έβαλα στο κινητό ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα