Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 (edited) Οι εντολές της μηχανικού ήταν να μην φύγει το δεντράκι, αλλά τελικά ένα πρωινό δεν ήταν εκεί... Όσο για την δεύτερη, έχω εξαπολύσει όλο το συνεργείο για αυτοψία...Πρόκειται για το σπίτι μου φυσικά... Edited Ιανουάριος 10 , 2013 by Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEK Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΕΣ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 συνεχίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 (edited) Η μικρότερη αμαξιτή καλωδιωτή γέφυρα του κόσμου (; ) και, ταυτόχρονα, η μικρότερη καλωδιωτή γέφυρα που δεν πρόλαβε να δοθεί σε χρήση λόγω αστοχίας πυλώνα... Edited Ιανουάριος 23 , 2013 by AlexisPap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Όχι δεν έχω πάει εκδρομή στα Τζουμέρκα....υπάρχουν και αυτές οι δουλειές!! Σε πρώτο πλάνο το γεφύρι της Πύλης Τρικάλων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Μόνο έμμεσα ανήκει εδώ ... αλλά μόνο εδώ θα μπορούσε να μπει ... Μιά πολύ ωραία δουλειά που μου κοινοποίησε ο συνάδελφος Δημήτρης ... Sergey Larenkov (1).pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Όντως εκπληκτική δουλειά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Engineer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Πολύ ενδιαφέρον! Μήπως θα θέλατε να γίνει μια ειδική κατηγορία στα Άλμπουμ μας http://www.michanikos.gr/gallery/ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 εγώ βλέπω την καράφλα μου στο 13. :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα