ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 ήρθε πριν λίγο ένας πελάτης κια μου είπε οτι αντικατέστησε πριν 10 ημέρες τον καυστήρα πετρελαίου στο λέβητα του με καυστήρα πυρόλυσης ξύλου..Σε 10 ημέρες του παραμόρφωθηκε ο καυστήρας+έκανε ζημιά στο λέβητα(κάπνα,βρωμιά)..στην περιοχή μας έχει βάλει το ίδιο συνεργείο άλλα τρία και παρουσίασαν πρόβλημα και τα τρία με αποτέλεσμα να τα αντικαταστήσει...στον τέταρτο-πελάτη μου, του είπαν οτι δεν μπορούν να το αντικαταστησουν+φυσικα ο πελατης ζήτησε τα λεφτά του πίσω..πήγε σε δικηγόρο και του είπε οτι χρειάζεται χαρτί απο μηχ/γο μηχ/κο για τις ζημιές που έπαθε ο λέβητας+ ο καυστήρας...υπάρχει περίπτωση να μπορώ να διαπιστώσω αν το ce που ισχυρίζετε οτι ΄΄εχει η εταιρεία είναι αληθινο ή μουφα γιατι δεν θέλω να μπλέξω+ ο δικηγόρος είπε οτι μπορούν να πατήσουν σε αυτό
DOOM_NX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2013 (edited) Αν τους ζητήσεις το πιστοποιητικό; Δε θα έχει τον αριθμό καταχώρησης επάνω; Και βασικά το θέμα όπως το έχεις τώρα παραπέμπει σε μελέτη αντικατάστασης καυστήρα πετρελαίου με ξύλου. Edited Ιανουάριος 10 , 2013 by DOOM_NX
Demoiselle Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Ηλία, η σήμανση CE συνοδεύεται από ένα νούμερο που δηλώνει τον φορέα πιστοποίησης και το αντικείμενο πιστοποίησης. Βρες το, και ίσως έπειτα μπορείς να επικοινωνήσεις με τον φορέα για να διαπιστώσεις αν το σήμα είναι σε ισχύ. Η άλλη πλευρά μπορεί να ισχυριστεί και ελλειπή/κακή εγκατάσταση, οπότε ... πρόσεχε!
kusta80 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Ρε Ηλια,εγγυηση δεν εχουν αυτοι οι λεβητες?
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2013 Φαντάζομαι πως θα έχει τιμμολόγιο. Προσοχή μην κάνουν καμιά καταγγελία στον πελάτη σου αν είχε κανένα αυθαίρετο λεβητοστάσιο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα