chrisven Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 ναι ρε συ οκ είπαμε και καμιά κουβέντα παραπάνω πες μου μόνο αν θες χοντρικά τις εργασίες που σου έκανε ο γυψάς
evangelos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 χοντρικα χρηστο πιστευο ειναι γυρο 25-30 παντος οι προσφορες που πηρα κυμαινονταν απο 850 -1200
chrisven Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 (edited) 25-30 τμ? χώρισμα- τοίχος ή ταβάνι? με μόνωση? πόσες μερες δουλειά? Edited Ιανουάριος 20 , 2013 by chrisven
evangelos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 5 μερες δουλεια , μισο ταβανι , μια βιβλιοθηκη με παγκο , μια μικρη reception , ενα χωρισμα τοιχος , ντησιμο μερικες κολονες , και ταβανι το προθαλαμου της πορτας , η βιβλιοθηκη ειχε πολλα "σπασιματα"
chrisven Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 ε εντάξει ρε (600 του έδωσες?) μεροκάματο πήρε ο άνθρωπος (και αν) ψιλοαπαιτητική η δουλειά σκέψου τι θα κάνεις δεν είναι εποχές να μένει κάποιος απλήρωτος το αν έχει άδεια άσκησης ας είσαι λίγο επιεεικής (για μεροκάματο παλεύουν) αυτά ότι σε φωτίσει ο θεός
evangelos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 απληρωτος δεν θα μεινει σε καμια περιπτωση , αλλα και εγω ομως χρειαζομαι τα τιμολογια ωσ νεα επιχειρηση θα εχω εκπτωση στο φπα , πεσ οτι βγει και κανενα προγγραμα του οαεδ για επιδοτηση θα χρειαστω τιμολογια για να αποδειξω οτι ξωδεψα καποιο ποσον....
chrisven Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 καλά σκέφτεσαι τι να πω δεν ξέρω, σιγουρέψου ότι δεν σε "δάγκωσε" και πράξε αναλόγως απρόβλεπτα τυχαίνουν στις δουλειές καλές δουλειές σου εύχομαι μιας και νέα επιχείρηση και να αποσβέσεις γρήγορα αν και ο καιρός δύσκολος για ξεκινήματα
evangelos33 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 καλά σκέφτεσαι τι να πω δεν ξέρω, σιγουρέψου ότι δεν σε "δάγκωσε" και πράξε αναλόγως απρόβλεπτα τυχαίνουν στις δουλειές καλές δουλειές σου εύχομαι μιας και νέα επιχείρηση και να αποσβέσεις γρήγορα αν και ο καιρός δύσκολος για ξεκινήματα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ , και σε σενα καθε επιτυχια , ευχαριστω και ολους τους φιλους για της απαντησεις , ας βαλουμε μια τελεια στο θεμα .....
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 παρτο χαμπαρι και συ και ολοι σας ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ μικρο μαγαζι μεγαλη ζημια ελπιζω να μη σε κλεψαν και στα ηλεκτρικα τεσπα δεν ασχολουμε πληρωνεις τον ανθρωπο και ας προσεχες 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Φίλε μου δεν μπορείς "να κάτσεις να περιμένεις χωρίς να κάνεις τίποτα". 'Η θα τον πληρώσεις (ό,τι ζητάει) και θα πεις ..."έχασα, ας πρόσεχα"! Η' θα του στείλεις ένα ωραίο εξώδικο μέσω του δικηγόρου σου (ας υπάρχει για εκφοβισμό και για την ...ιστορία). Δεν έχεις άλλη λύση! Διαφορετικά το μαγαζί σου είναι εκεί κι αυτό το γνωρίζει κι εκείνος. Και δυστυχώς δεν γνωρίζεις ποιός πραγματικά είναι και πως μπορεί να συμπεριφερθεί.....
Recommended Posts