Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 Το OpenOffice το χρησιμοποιούσα καιρό αλλά δεν άντεξα. Το MS-Office είναι επαγγελματικό εργαλείο και γι αυτό τα έσταξα στην Microsoft για να το πάρω. Άποψή μου βέβαια.
iovo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2008 @panosf, αν θέλεις κάνε και ένα post εδώ για το download.
panosf Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2008 άργησα λίγο να δώ το μήνυμα σου, είναι open office calc (το ελεύθερο excel) έχω βάλει το link για να το κατεβάσετε δωρεάν στα downloads ,Προσπαθώ να το ανεβάσω και excel αλλά μου βγάζει πρόβλημα όταν το λύσω θα το ανεβάσω σε excel .
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2008 Εισαι φοβερος...πολυ καλη δουλεια....εχω καποιες ερωτησεις 1)Η ΤΙΜΗ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ (ΕΦΟΡΙΑ-ΛΟΓΙΣΤΕΣ). Που χρειαζεται??? 2. Εχω οικοπεδο 10000τμ και θελω να χτισω 600τμ. Στον ακαλθπτο ποια τιμη βαζω? 3. Λιγο ασχετο ...Η πισινα τι χωρος ειναι??
IKASA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2008 Και εγώ έχω πρόβλημα Έκανα εγκατάσταση αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλαγές στο λ Επίσης ενώ έβαλα χώρους δεν μπόρεσα να βάλω κύριες εργασίες Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
ppaleoho Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2008 Και εμένα μου βγάζει μύνημα λάθους όταν προσπαθώ να βάλω κύριες εργασίες...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα