corsakias Δημοσιεύτηκε January 19, 2013 at 03:26 μμ Δημοσιεύτηκε January 19, 2013 at 03:26 μμ Θελω να συμπληρωνω τα κενα ενος εντυπου ( ΥΔΕ) στο υπολογιστη μεσω καποιας εφαρμογης και να τα τυπωνω στο κενο, υπο συμπληρωση εντυπο. Αυτο φανταζομαι μπορει να γινει μεσω excel ή access ή καποιου παρομοιου προγραμματος-εφαρμογης. Απο excel γνωριζω αρκετα απο access ομως οχι. Καποια βοηθεια, ιδεα ή αλλη εφαρμογη?
georg coco Δημοσιεύτηκε January 19, 2013 at 04:18 μμ Δημοσιεύτηκε January 19, 2013 at 04:18 μμ Σκανάρεις την ΥΔΕ σαν jpg. Πας στο Publisher και την εισάγεις Πατάς το Α του pub και ανοίγεις ένα τελάρο όσο σου επιτρέπει ο χώρος της ΥΔΕ και γράφεις εντός του πλαισίου αυτά που πρέπει. Και στο word πρέπει να γίνεται κάπως αντίστοιχα αλλά εκεί δεν ξέρω πως.
corsakias Δημοσιεύτηκε January 19, 2013 at 06:06 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε January 19, 2013 at 06:06 μμ Χωρις να εχω τη δυνατοτητα να το δοκιμασω τωρα, νομιζω καταλαβα τις λες. Αυτο ομως θα προδιαθετει παντα να ανοιγω ενα τελαρο εκει που θελω, προσεχωντας κεντραρισμα κλπ. Σε αντιθεση με το να υπαρχουν ετοιμα ηδη τα κενα προς συμπληρωση "τελαρα". Θα το δοκιμασω αυριο, θα δω ισως μπορω να κανω και κατι αντιστοιχο στο Excel.
nvel Δημοσιεύτηκε January 19, 2013 at 06:46 μμ Δημοσιεύτηκε January 19, 2013 at 06:46 μμ (edited) μπορείς να χρησιμοποιήσεις το acrobat και τα έγγραφα σε μορφή pdf και να δημιουργήσεις φόρμες που μπορούν να συμπληρωθούν από τα προγράμματα που διαβάζουν pdf. Δες το παράδειγμα deddhe_aitisi_mirkon_ergasion.pdf Edited January 19, 2013 at 06:47 μμ by nvel
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα