AndrewM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Καλησπερα.Θελω να κατασκευασω στον κηπο μου ενα ερασιτεχνικο θερμοκηπιο διαστασεων 10Χ25.Χρειαζομαι αδεια η οχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 (edited) Αν θέλετε απαντήστε μου στα παρακάτω ερωτήματα: - Είστε αγρότης - Θα γίνουν εκσκαφές? - Θα είναι μόνιμη κατασκευή? (μεταλλική? ξύλινη? πως?) Το υπουργείο γεωργίας δίνει κάτι άδειες για θερμοκήπια αλλά νομίζω ότι είναι μόνο για αγρότες. Για σίγουρα διαβάστε τον ΝΟΚ (ν. 4067/12) ή καλύτερα κάντε μια βόλτα στην πολεοδομία της περιοχής. Edited Ιανουάριος 19 , 2013 by Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrewM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Οχι δεν ειμαι αγροτης.Η κατασκευη δεν θα ειναι μονιμη και θα γινει με σωληνες 2,5''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Διαβάστε εδώ το άρθρο 4 και δείτε αν και που εμπίπτετε (πιθανά για άδεια μικρής κλίμακας?) Αν δεν βγαίνει άκρη στην πολεοδομία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrewM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
parth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Υπάρχει παραθυράκι και δίνει άδεια η Διευθυνση Γεωργίας, ωστόσο πρέπει να είναι εκτός οικισμού, 5μ απο όρια και δεν ειμαι σίγουρος αν πρέπει να είναι και εγκεκριμένου τύπου (δηλ.οχι ιδιοκατασκευη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrewM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Εντος οικισμου πως πρεπει να το παρουσιασω για να ειναι νομιμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 τα θερμοκήπια δεν είναι μόνιμες κατασκευές Αυτά που έχουν δηλωμένα τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά στο υπουργείο γεωργίας παίρνουν άδεια επισκόπησης κ έχουν το δικαίωμα να μπουν σε σχέδια βελτιώσεις, κοινός να πάρουν % επιδότησης από τα διάφορα προγράμματα που κυκλοφορούν, επίσης έχουν άδεια για ηλεκτροδότηση Τώρα, εάν θέλει άδεια για να φτιάξεις ένα στον κήπο σου δεν το γνωρίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
parth Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (edited) δες εδώ http://www.emichanik...do=file&id=1000 συνοψιζοντας: δεν επιτρεπεται η εγκατασταση θερμοκηπιων σε περιοχες εντος οριων οικισμου. Δεν επιτρεπεται η κατασκευη θερμοκηπίου χωρίς έκδοση οικ.αδειας εκτός αν αφορά καλλιέργεια ανθεων/κηπευτικών, ειναι εγκεκριμένου τύπου και τοποθετούνται σε εκτός σχεδιου περιοχές. Edited Ιανουάριος 21 , 2013 by parth Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsakias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Δηλαδη αν εγω την ανοιξει στησω ενα θερμοκηπιο με ξυλα και ναυλο 3χ5 για να σπειρω ντοματες και πιπεριες θα θεωρηθεί αυθαίρετο κτίσμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα