Johny PR Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Γεια σας! Ειμαι φοιτητης και εχω να κανω μια εργασια να φτιαξω ενα μουσειο σχεδια(κατοψεις-οψεις-τομες) και γενικες πληροφοριες! Οποιος εχει να μου στειλει κατι απο σχεδια η πληροφοριες πανω σε αυτο θα το εκτιμουσα παρα πολυ! Για την μετατροπή από κεφαλαία σε πεζά, Χάρης.
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 και εγώ θα εκτιμούσα πολύ να διάβαζες τους κανόνες συμμετοχής ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Δλδ πρέπει να φωνάζουμε συνέχεια ? Έλεος ρε παλικάρια........ΕΛΕΟΣ !!!! Τι να πω πλέον ? Βαρεμάρα ? Αδιαφορία ? Κουλαμάρα ? Μετά γινόμαστε κακοί άμα μοιράζουμε κάρτες κίτρινες και κόκκινες !!
Johny PR Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2008 έχεις δίκιο συγνώμη ξεχάστηκα δεν θα ξαναγίνει
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 γειά σου Johny PR σε ποιά σχολή πηγαίνεις και έχεις τέτοιο μάθημα και τέτοιο θέμα;;; έχεις κάποια σχέση με τα παιδιά που σχεδιάζουν φυλακές; --------- ψάξε να βρεις στοιχεία πχ για το Βυζαντινό μουσείο στη Θεσσαλονίκη του Κυριάκου Κρόκου
Johny PR Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 ναι! είναι συμφοιτητές μου τα παιδιά με το θέμα των φυλακών!
d2m Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Η βιβλιοθήκη της Αρχιτεκτονικής στην Πάτρα (εκεί δεν είσαι?) δεν έχει τίποτα που να μπορεί να σε βοηθήσει?
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Δεν σχεδιάζετε και κανά ψυχιατρείο για να φροντίσουμε για το μέλλον μας με αυτά που τραβάμε????
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα