paktomenos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Εχω σχεδιάσει την μόνωση των στύλων και τα επιχρίσματα, όπως και διάφορες άλλες λεπτομέρειες όπου απαιτούνταν (γυψοσανίδες, σώματα καλοριφέρ, τύποι δαπέδων κλπ)Στην πολεοδομία λοιπόν μου λένε να μην φαίνεται η μόνωση των στύλων και τα επιχρίσματα. Εγώ έχω μετρήσει στην δόμηση την τελικά επιχρισμένη επιφάνεια. Μπορεί η πολεοδομία να μην δεχθεί το σχέδιο μου? Αντίκειται στην νομοθεσία? Αυτό ακριβώς λέμε. Να θέλεις να αγιάσεις και να μην σε αφήνουν.
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 τι να πω ?? Κρίμα ......απλά κρίμα για τη βαρεμάρα και το γραφειοκρατικό και καθόλου τεχνοκρατικό τρόπο αντιμετώπισης των συναδέλφων ελεγκτών !!
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2008 Στην πολεοδομία λοιπόν μου λένε να μην φαίνεται η μόνωση των στύλων και τα επιχρίσματα. Εγώ έχω μετρήσει στην δόμηση την τελικά επιχρισμένη επιφάνεια. erling ο Άγιος
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Είναι δυνατή (προβλέπεται) η απόκλιση στις διαστάσεις μέχρι 10 εκατοστά.
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Δεν είναι θέμα αγιοσύνης, πρώτη φορά σχεδιάζω έτσι (και μάλλον η τελευταία) αλλά ο πελάτης το απαιτεί και έχει απόλυτο δίκιο, διότι μου λέει : "αυτό που θα κατασκευάσω θα είναι αυτό που δείχνεις εσύ στην άδεια", ούτε εκατοστό πάνω ή κάτω, απο Σουηδία είναι ο άνθρωπος, έχει μάθει αλλιώς. υ.γ. Τέτοιους πελάτες που θέλουν να κάνεις μελέτη και όχι να τους βγάλεις την άδεια δεν βρίσκω κάθε μέρα.... Ελάχιστοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν πως το σπίτι κατασκευάζεται στο σχέδιο και όχι στην πράξη....
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 myri Η επικάλυψη του κτιρίου δεν προσμετράτε ούτε στο Σ.Δ. ούτε στην κάλυψη. Θα βρω τη νομοθεσία και θα επανέλθω
gio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Μήπως το πρόβλημα τους είναι οτι οι διαστάσεις σου ειναι 0,14 .. 0,27 και οχι το συνηθες 0,10..0,25;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα