ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Καλά κάνεις, με την προϋπόθεση ότι αυτοί που κόβεις είναι ιδιώτες. Για επιτηδευματίες θα πάρεις ένα μπλοκάκι Τιμολόγιο (Παροχής Υπηρεσίας) και θα κόβεις από εκεί. Θα το έχεις αθεώρητο.
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Είναι στάνταρ αυτό διότι λογιστής μου είπε πως μπορώ να κόβω από εκείνο που έχω μέχρι να τελειώσει. Μου φαίνεται άκυρο βέβαια αλλά έτσι μου είπε.
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Είναι λάθος. Θα κρατήσεις το θεωρημένο σου ΑΠΥ για τους ιδιώτες. Οι επιτηδευματίες πλέον βάσει ΚΒΑΣ θέλουν ΤΠΥ.
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Είναι στάνταρ αυτό διότι λογιστής μου είπε πως μπορώ να κόβω από εκείνο που έχω μέχρι να τελειώσει. Μου φαίνεται άκυρο βέβαια αλλά έτσι μου είπε. Tα στάνταρ αφήστε τα για το προπό, την ΑΠΥ (θεωρημένη) για την τιμολόγηση σε ιδιώτες και το ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ (αθεώρητο) για την τιμολόγηση σε επαγγελματίες.
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Κι όλα αυτά μέχρι να δούμε τι άλλο μπορεί να γράφει το αναμενόμενο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που έρχεται οσονούπω....
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 (edited) Για το συγκεκριμένο θέμα η υπόσχεση (δηλαδή είναι γραμμένο ) είναι η πλήρης κατάργηση της θεώρησης από 01/01/2014.. Edited Απρίλιος 1 , 2013 by terry
ssouanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 να κάνουμε κουμάντο δλδ να μας φτάσει το θεωρημενο ΑΠΥ. Αλλιώς θα τους λέμε απόδειξη από του χρόνου.
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 (edited) Μπορεί και να μη τηρηθεί η υπόσχεση όμως Edited Απρίλιος 1 , 2013 by terry
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Τα ΝΠΙΔ, πχ εταιρίες (όχι όμως τεχνικές εταιρίες), θεωρούνται "ιδιώτες" ή "επαγγελματίες";
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα