OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 την δεχεται.... @ sdim αν ημουν 1,80 - 90,60,90 - 60κιλα γαλανοματα, ξανθια προσωπικα θα χα βρει τον δικο μου τροπο να λυσω το βιοποριστικο.... δε θα κανα ΠΕΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 @OTTO_engine Κάνε το "πρασινομάτα, μελαχρινή" μπας και τα βρούμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 (edited) χαχχαχχαχα ετυχως δεn εχασα τιποτα lol Edited Ιούλιος 12 , 2013 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Στα παρατράγουδα είμαι; (σε λάθος φόρουμ θα μπήκα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 την δεχεται.... @ sdim αν ημουν 1,80 - 90,60,90 - 60κιλα γαλανοματα, ξανθια προσωπικα θα χα βρει τον δικο μου τροπο να λυσω το βιοποριστικο.... δε θα κανα ΠΕΑ Θα το συζήταγα. Τα 60 κιλά μου φαίνονται λίγα αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα με σουβλακοθεραπεία Τα ΠΕΑ είναι απλά ένα ακόμα έσοδο. Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να επιβιώσει μόνο με ΠΕΑ. Σκέφτομαι σοβαρά να ασχοληθώ και με εγκαταστάσεις αφού εκεί κρατάνε ακόμα τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 πραγματικα ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ τα 60 κιλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2004 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Εχουμε κανένα νεο ,πηγε κανείς να κάνει αναγγελία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michael1983 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Μπορείς να πάρεις τη νέα άδεια. Έχω ήδη μιλήσει κι εγώ και θα πάω αυτές τις ημέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 (edited) για να καταλαβω : ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ... πρεπει να τις αλλαξουμε με καινουριες? οεο? Edited Σεπτέμβριος 9 , 2013 by OTTO_engine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2013 Πάλι παράβολα θέλουν..... . Δηλαδή οι παλιές τι έγινε πάπαλα ξαφνικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα