Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Επίσης η αντισυνταγματικότητα του άρθρου 25 που έγινε δεν ακύρωσε τις πράξεις που έγιναν με βάση αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Πάντως φίλος και πελάτης που του είχα βγάλει τίτλο ΜΣΔ από χαμηλό κτίριο και τον τίτλο έχασε και τα μέτρα δεν έχτισε . είδωμεν . Αλλά θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να αλλάξει η διαδικασία των βεβαιώσεων μεταβίβασης , ώστε να γίνονται μεταβιβάσεις και να γίνουν όταν ισχύσει ο νόμος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan77 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Δείτε και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 (σχετικά με το δημοσίευμα της Καθημερινής), Εμένα μου αρέσει πολύ που Πολεοδομία διαφυλάττει το αυθαίρετο επειδή αυτό μπορεί να υπαχθεί στον 4014........ Μου αρέσει πάρα πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Δηλαδή το ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματικό τον 4014 με το σκεπτικό ότι μετά το 1983 δεν είναι δυνατή η εξάιρεση από κατεδάφιση, διάταξη την οποία έχει κρίνει αντισυνταγματική με την 3337/11 απόφαση του??? Δύο αρνήσεις δεν κάνουν μια κατάφαση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Ακόμη δε μπορούν να το πούνε. Τα γράφουν στο καθαρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Εμένα μου αρέσει που θέλουν να κατεδαφίσουν τον όροφο που έφτιαξε κάποιος με νόμιμη άδεια στηριζόμενος σε νόμο που βγήκε αντισυνταγματικός αργότερα . Κάποια αποζημίωση γιά τον πολίτη υπάρχει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2013 ..... Κάποια αποζημίωση γιά τον πολίτη υπάρχει ? Το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό το έχεις ακούσει? Υ.Γ. Άσε που θα χρειαστεί απόφαση ΣτΕ για δώσει ορισμό τι είναι πολίτης. Φυσικά και μερικές διευκρινιστικές μετά που να εξηγούν την απόφαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 (edited) Οπωσδήποτε....... Edited Ιούνιος 21 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixyak790 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2013 Υπάρχει κατι νεωτερο για την καταθεση του νομου στη Βουλη??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα