Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 2) Οι τριετία ή ή διετία ισχύει για κάθε κατηγορία ξεχωριστά και αφορούν σε επι τόπου κατασκευή (οχι επίβλεψη που είναι 6 χρόνια ή μελέτη που είναι 9 χρόνια) Επομενως υποθετω, οτι εαν αναβαθμισεις το ΜΕΚ σε μια κατηγορια μονο, η εμπειρια στις αλλες κατηγοριες "κρατιεται" μεχρι να αναβαθμισεις και σε αυτες τις κατηγοριες και δεν "παραγραφεται" Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Στις περιπτώσεις εταιριων οπου στελεχωνονται απο δυο ή περισσοτερα ΜΕΚ, πώς μοιραζεται η εμπειρια? μοιραζεται ισόποσα στο κάθε ΜΕΚ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Οπως θες "εσύ". Το εσύ σε εισαγωγικά γιατί τα πιστοποιητικά αυτά υποτιθεται ότι συντασσονται από την υπηρεσία. Αρα αρκεί να γίνει δεκτό αυτό που θα "πεις" ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2014 Συνεπώς αγαπητέ συνάδελφε, για εμένα που έχω κάνει ήδη μια αναβάθμιση απο ΜΕΚ Α σε ΜΕΚ Β ΟΔΟ, αλλά όχι τα αντίστοιχα σε ΥΔΡ, μπορώ στη διετία αν έχω εμπειρία κατασκευής 300.000 (αιτούμενη τάξη ΜΕΚ Β=Α2 ΥΔΡ) να αναβαθμιστω. Πράγμα που αποκλείεται, άρα στην επόμενη τριετία με 90.000+1 ευρώ εμπειρία σε ΥΔΡ αναβαθμίζω το ΜΕΚ ΥΔΡ απο Α σε Β... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 (edited) Ναι, αλλά επιβεβαίωσε τα χρηματικά όρια όταν έρθει η ώρα, γιατί είναι καθαρά τυπικά (δεν υπάρχουν δηλαδή κάπου γραμμένα) και σε πολλές φορές ακόμα και αν τα έχεις η επιτροπή μπορεί να σε κόψει .... να θεωρήσει πχ ότι πρέπει να έχεις την εμπειρία ανηγμένη σε όλα τα έτη και οχι μόνο σε ένα ή δύο .... Edited Ιανουάριος 11 , 2014 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimidomo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Οι αναθέσεις δεν δίνουν εμπειρία;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Τι εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Συνεπώς αγαπητέ συνάδελφε, για εμένα που έχω κάνει ήδη μια αναβάθμιση απο ΜΕΚ Α σε ΜΕΚ Β ΟΔΟ, αλλά όχι τα αντίστοιχα σε ΥΔΡ, μπορώ στη διετία αν έχω εμπειρία κατασκευής 300.000 (αιτούμενη τάξη ΜΕΚ Β=Α2 ΥΔΡ) να αναβαθμιστω. Πράγμα που αποκλείεται, άρα στην επόμενη τριετία με 90.000+1 ευρώ εμπειρία σε ΥΔΡ αναβαθμίζω το ΜΕΚ ΥΔΡ απο Α σε Β... Ας υποθεσουμε οτι φετος εκανες αναβαθμιση σε ΜΕΚ Β για τα ΟΔΟ και αφησες τα ΥΔΡ σε ΜΕΚ Α. Γιατι γραφεις οτι εαν στην διετια εχεις 300.000 θα αναβαθμισεις τα ΥΔΡ σε ΜΕΚ Β ? αφου ξερεις οτι η αναβαθμιση σε ΜΕΚ Β γινεται με 90.000 καταρχην να ξεκαθαρισουμε οτι η 2ετια για την εκτατη αναθεωρηση αφορα τα ΜΕΕΠ και οχι τα ΜΕΚ. Για να κανεις αναθεωρηση για τα ΜΕΚ πρεπει να εχουν περασει τουλαχιστον 3 χρονια για την καθε κατηγορια. Αφου εχεις ηδη 3 χρονια το ΜΕΚ Α στα ΥΔΡ, ΟΤΑΝ καταφερεις και μαζεψεις 90.000 ΥΔΡ μπορεις να κανεις αναβαθμιση σε ΜΕΚ Β για τα ΥΔΡ. Και φετος εαν καταφερεις να μαζεψεις 90.000 σε ΥΔΡ μπορεις να κανεις φετος την αναβαθμιση σε ΜΕΚ Β στα ΥΔΡ και το αφηνεις να καθεται. ΟΤΑΝ συμπληρωσεις 2ετια στο ΜΕΕΠ τοτε θα κανεις εκτακτη αναθεωρηση για το ΜΕΕΠ σε Α2 ΥΔΡ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusta80 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2014 Παιδες, η εμπειρια απο φωτοβολταικες εγκαταστασεις μετραει για να πας απευθειας σε μεκ Β? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα