Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Μια χαρά είναι διότι οι καλές εξηλασμένες δεν έχουν μεγάλη συμπιεστότητα. Αντικατάσταση έχει να κάνει με το να κατεβάζεις γέμισμα. Εδω είναι το κόστος και η όχληση. Σου είπα για ελαστομερές μέσα στο αρμό που προφανώς περιέχει εύκαμπτες ρητίνες (α ρε Αλέξη που δεν με αφήνεις και με κάνεις σας τους γιατρούς με την δραστική ουσία).
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Για μενα πλακακι πανω σε εξηλασμενη εχει προβλημα.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 σκέψου το polytile!!!!!!!!
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 (edited) Αστε το polytile. Εκτος του οτι ειναι βιομηχανικο προιον, ειναι και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και δεν ειναι στεγανο και δεν κολλιεται και το νερο περναει και απορρεει απο κατω. Edited Αύγουστος 22 , 2013 by terry
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Δεν είναι έτσι αλλα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος 100%. Είναι βέβαια ακριβό. Το θέμα είναι οτι δεν μου λες γιατί οχι εξηλασμένη + τσιμεντοκονια + πλακάκι?
pankrok Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 αν το πλακακι ειναι μεγαλο σα να λεμε πεζοδρομιου 50χ50 δε θα εχει μικροτερο προβλημα στο θεμα της ενδοτικοτητας του xps?
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Στο XPS μιλάμε για 30 τόννους το τμ για παραμόρφωση 10%. Που θέλουμε να καταλήξουμε με τα πλακάκια?
pankrok Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 φανταζομαι στο οτι αν εχεις μικρο πλακακι και ακουμπησεις στη γωνια του το μεταλλικο ποδι της ψησταριας θα κανει ενα εμφανες δοντι που θα ανοιξει τον αρμο.
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Το θέμα είναι οτι δεν μου λες γιατί οχι εξηλασμένη + τσιμεντοκονια + πλακάκι? Αυτο ειπα παραπανω και μου ειπατε οτι δεν ειναι αντικαταστασιμο κτλ κτλ κτλ.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Διότι εγω μιλάω για τσιμεντοκονία κανένα εκατοστό και όχι για γέμισμα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα