greenhell Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα επίλυσης εντατικών μεγεθών m q n ποιοτικά όμως αν υπάρχει κάτι ενημερώστε με ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kostaspde Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (edited) Δεν ξέρω αν σε βοηθάει, βρήκα κάτι σημειώσεις και έχουν μέσα link για ένα πρόγραμμα τύπου Beam2D ή Frame2Dexpress. Δεν λύνει ποιοτικά διαγράμματα, αλλά πραγματικά-αριθμητικά. Νομίζω ότι τα κανονικά διαγράμματα μπορούν να σου δείξουν αυτό που ζητάς. Edited Ιανουάριος 29 , 2013 by kostaspde 4
greenhell Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 οκ συνάδελφε ευχαριστώ για την βοήθεια
OneBollockToRuleThemAll Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 Να συμπληρώσω πως, αν έχεις android tablet ή τηλέφωνο, εξαιρετικό είναι αυτό: http://goo.gl/kZDqB Δες εδώ βίντεο: Καλύτερο και από το beam 2d 2
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2013 Δες και το Autodesk Force Effect, καταπληκτικό αλλά σε iOS νομίζω μέχρις στιγμής μόνο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα