Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Η ευκολία του συγκεκριμένου είναι πως το έχουμε σε άμεση χρήση με το δεξί κουμπί. Αλλιώς δεν βλέπω να κάνει κάτι διαφορετικό από το PDFill που είναι free
ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Μόλις προσπάθησα αρχειο pdf (κείμενο) να το μετατρέψω σε text, αλλά μου βγάζει λευκή σελίδα!!! Ξέρεις ilias τι παίζει??? Και σε μένα το ίδο έκανε.
npanagio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Η ευκολία του συγκεκριμένου είναι πως το έχουμε σε άμεση χρήση με το δεξί κουμπί. Αλλιώς δεν βλέπω να κάνει κάτι διαφορετικό από το PDFill που είναι free Αυτο το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει pdf αρχεία κειμένου σε απλό κείμενο text ή word???????? γιατί στο προηγούμενο, ενώ έχει τη δυνατότητα extract - text, δεν κατάφερα να το λειτουργήσω!!!
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 (edited) Όχι, το PDFill δεν έχει τέτοια δυνατότητα αλλά από ότι είδα και εγώ, ούτε αυτό του θέματος την έχει (δεν λειτουργεί δηλαδή). Edited Ιανουάριος 30 , 2013 by Faethon11 1
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Παιδιά, δοκιμάστε και το Foxit Reader, είναι reader για .pdf ,free, αρκετά βολικό και κάνεις άμεσα copy κείμενο από το .pdf και paste σε .txt ή και save as .txt. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ αντί για Adobe.
JTB Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Πολύ καλό και το Foxit... αλλά προτιμώ το PDF X-change. Νομίζω ότι σαν free έχει κάτι παραπάνω από το Foxit.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα