manospan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Καλησπέρα συνάδελφοι, Έχω διόροφη πολυκατοικία με υπόγειο, το υπόγειο είναι μη θερμαινόμενος χώρος στην καρτέλα του προγράμματος στην συνολική επιφάνεια πρέπει να βάλω τα τ.μ του υπογείου και στην θέρμανση και την ψύξη τ΄αφαιρώ.Το κλιαμακοστάσιο χρειάζεται να το λάβω υπόψιν μου.
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Ναι στο πρώτο, ναι και στο δεύτερο όπως το πρώτο
manospan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 ευχαριστώ συνάδελφε, Δήλαδη αν κατάλαβα καλά εφόσον κάνω συνολική επιθεώρηση στην πολυκατοικία πρέπει να βάλω και το κλιμακοστάσιο ως μη θερμαινόμενο χώρο και να κάνω τους υπολογισμούς
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Ναι, εκτός αν είναι μικρότερο από 10% του κάθε ορόφου, οπότε το θεωρείς ενιαίο με τη Θ.Ζ.
manospan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 σ΄ευχαριστώ και πάλι αυτό για το κλιμακοστάσιο υπάρχει κάπου στην ΤΟΤΕΕ να τα διαβάσω για να τα ξεκαθαρίσω λίγο
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Υπάρχει αλλά τώρα δεν μπορώ να σου πώ που ακριβώς.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Χώροι που καταλαμβάνουν όγκο μκρότερο του 10% του όγκου του κτιρίου ή/και έχουν χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση συγκριτικά με την κατανάλωση στο υπόλοιπο κτίριο, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως αυτόνομες θερμκές ζώνες. Από την ΤΟΤΕΕ1 2.2 Καθορισμός θερμικών ζωνών κτιρίου
manospan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 να στε καλά για τις απάντησεις είναι το πρώτο μου πεα σε τριτογενή τομέα και μεγαλό κτίριο και έχω πελαγώσει λίγο αν θεωρήσετε κατι σημαντικό να μου πείτε ευπρόσδεκτο η μόνη μου βοήθεια είναι το forum
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Δες και αυτό το θέμα μιας και έχεις να κάνεις με τριτογενή τομέα...Πιστεύω να σε βοηθήσει...Εδώ είμαστε.. http://www.michanikos.gr/topic/22501-%CE%A0%CE%95%CE%91-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%97%CE%9C-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AE-%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1/
manospan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 1.Ο όγκος του κλιμακοστασίου μου βγήκε κάτω του 10% συνεπώς δεν το ορίζω ως μη θερμαινόμενο. Οπότε τα τ.μ του κλιμακοστασίου τα προσθέτω στα τ.μ στον κάθε όροφο για θέρμανση και ψύξη 2.Είδα πέντε αντλίες θερμότητες στην ταράτσα για θέρμανση και ψύξη πως μπορώ να καταλάβω οτι ποια αντλία θερμότητα αντιστοιχεί στον κάθε όροφο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα