exeliktikos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Kαλησπέρα! μια γρήγορη απορια.. πως ρυθμίζω ωστε μια "σχεδιαστική" μονάδα να ισούται μ ένα mm και πως να ισούται με ένα m.? χρησιμοποιώ έκδοση 2009 +... Ευχαριστώ
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 πρόβλημα: όταν πάω να κάνω save ένα σχέδιο στο autocad, αντί να μου εμφανίσει το γνωστό παραθυράκι που να μου λέει που θέλω να αποθηκεύσω το .dwg, μου βγάζει το ακόλουθο στη γραμμή εντολών που πήγε το παραθυράκι του save????
gvarth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Για γράψε FILEDIA στην command line και κοίταξε τι τιμή σου εμφανίζει ... Κανονικά , πρέπει να έχει τιμή 1
ΑΕΚΤΖΙΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Για γράψε FILEDIA στην command line και κοίταξε τι τιμή σου εμφανίζει ... Κανονικά , πρέπει να έχει τιμή 1 gvarth, απλά είσαι τέλειος μου είχε τιμή 0, ευχαριστώ με έσωσες από πολύ παίδεμα...
slalom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2011 Κάποιο lispάκι που εκτέλεσες, διακόπηκε στη μέση με αποτέλεσμα filedia=0
stefanos zervos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2011 Kαλησπέρα! μια γρήγορη απορια.. πως ρυθμίζω ωστε μια "σχεδιαστική" μονάδα να ισούται μ ένα mm και πως να ισούται με ένα m.? χρησιμοποιώ έκδοση 2009 +... Ευχαριστώ Format / Units 1
antboton Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2011 (edited) Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με το autocad 2010. Κάπως έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση και ο σταυρός μετακινείται σε θέσεις πλέγματος δηλαδή σε συγκεκριμένα σημεία με αποτέλεσμα να μη μπορώ να τον κατευθύνω στο ακριβές σημείο που θέλω...αν γνωρίζει κανείς με ποιο τρόπο το αλλάζω αυτό..ευχαριστώ συγνώμη για την ενόχληση, το βρήκα Edited Νοέμβριος 20 , 2011 by myri
grammodim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 μπορεις καποιος να με βοηθησει δε μου ανοιγουν τα properties ωστε να μπορω να αυξομειώσω τα διαφορα text που μου έχουν δωσει απο το σχεδιο...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα