OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 (edited) mirrtext στη μπαρα και εντερ επιλογη 0 οχι μιρρορ τα κειμενα επιλογη 1 μιρρορ τα κειμενα Edited Σεπτέμβριος 28 , 2014 by OTTO_engine
dimitris11140 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 Σ΄ευχαριστω για την αμεση απαντηση Η mirrtext δεν δουλευει στα κειμενα των διαστασεων που ειναι μεσα σε block αλλα νομιζω ουτε και σε κειμενα που ειναι επισης μεσα σε block.Για να δουλεψει σε κειμενο μεσα σε block πρεπει γινει χρηση των atribute.
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 τεσπα... λαθος καταλαβα μαλλον και ειναι πολλα που μου βγαινουν μηχανικα λολ
gio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Δυο ερωτησεις... 1. η διαστασιολογηση που εχει μονιμα εδω δεν μου αρεσει. Θελω να αλλαξω διαφορα αλλα να μην το κανω καθε φορα και να μηνει μονιμο...πως το κανω? 2. θελω να βαλω υλικο πετρας σε τοιχο. Πως μπορω να κανω ενα δικο μου και να τον περασω στην βιβλιοθηκη ωστε να επιλεγω αυτον οποτε θελω.?
slalom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 1. Με το template μεταξυ αλλων φτιαχνεις και τις διαστασεις
gvarth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Καλημέρα ! 1. Διαβάζεις εδώ για τα στυλ διαστάσεων και πειραματίζεσαι μέχρι να φτιάξεις κάποιο δικό σου που θα σε ικανοποιεί . Όταν είσαι σε στάδιο το οποίο έχεις καταλήξει κάπου , τότε ΄χει νόημα να σώσεις σαν πρότυπο (save as Autocad Template) ώστε να μπορείς να έχεις τις αλλαγές σου σε όσα σχέδια βασίσεις στο νέο πρότυπο που έφτιαξες . Ένα πρότυπο μπορεί να περιέχει πολλά στυλ διαστάσεων . 2. Δεν θυμάμαι δυστυχώς το πως δημιουργούνται τα νέα patterns για "γέμισμα" κλειστών επιφανειών . Μπορείς να διαβάσεις για το θέμα εδώ . Έτοιμα hatch patterns για πέτρα θα βρεις στο συνημμένο αρχείο . Θα πρέπει να τα αντιγράψεις στο φάκελλο SUPPORT μέσα εκεί που είναι εγκατεστημένο το Autocad ή εκεί που το Autocad εξ' ορισμού αναζητά τα hatch patterns. StoneHatchPatterns.ZIP 2
gio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 ευχαριστω για το αρχειο. Δυστυχως δεν βρισκω την θεση οπου εχει και ολα τα αλλα hatch για να τα βαλω.
slalom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2014 Googlαρεις και voila http://www.cad-notes.com/add-custom-pattern-to-autocad/ 1
agoratos56 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2015 Δεν ξερω αν θα το γραψω στην σωστη στηλη. Μερικες φορες παω σε ενα μηχανουργειο που χει cnc μηχανη, βλεπω να κοβει κατι περιεργα σχεδια με καμπυλες, ελλειψεις. Τον ρωτησα, με ειπε οτι το σχεδιαζει σε ενα χαρτονι, το σκαναρει και το παιρναει στο προγραμμα, ή το βγαζει φωτογραφια. Εγω απορρησα πως πετυχαινει τις διαστασεις και τι διαδικασια που το παιρναει αλλα δεν μου ειπε παραπανω. Μηπως χρησιμοποιει αλλο προγραμμα ? Ζητω συγνωμη αν εγραψα την απορια μου σε λαθος στηλη
sakaflias Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2016 Πως σχεδιάζεται (κατοψη) ένα τζάκι χωνευτό στην τοιχοποιια, ώστε να μην καταλαμβάνει εσωτερικό χώρο σπιτιού και να "βγαίνει" προς τον εξωτερικό χώρο;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα