mafiagalou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Το σχέδιο που πήρες δεν έχει τις πραγματικές διαστάσεις; Copy-paste?Μου εχουν στειλει την κατοψη και λιγο πιο διπλα στο ιδιο σχεδιο το μηχάνημα και αυτο θέλω να το βςλω στο δωμάτιο. Θέλω ομως να τηρηθουν οι αναλογιες. Εχει πραγματικες διαστάσεις. Λες με αυτο τον τροπο να το ταιριαξω; Sent from my C6903 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Να το μετακινησεις? (move) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiagalou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Να το μετακινησεις? (move) Αυτο το ξέρω και μπορώ να το κανω, αλλά θέλω να εχει τη διάσταση που θα εχει στην πραγματικότητα σε σχεση με τον χώρο Sent from my C6903 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis3 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Μα η μετακίνηση δεν επηρεάζει τις διαστάσεις. Αν είναι σωστές οι διαστάσεις το μετακινείς εκεί που θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Αυτο το ξέρω και μπορώ να το κανω, αλλά θέλω να εχει τη διάσταση που θα εχει στην πραγματικότητα σε σχεση με τον χώρο Με μπερδευεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2016 (edited) Εχει πραγματικες διαστάσεις. Εχει ή δεν εχει τελικα? Edited Οκτώβριος 25 , 2016 by slalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlospit Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Συνάδελφοι αυτή τη στιγμη στο Autocad μοθ βγαζει τις διαστασεις με δυο δεκαδικα αλλα εγς θελω ακρίβεια τριών.Πως το αλλαζω αυτο?λογικά ειναι στις αρχικες ρυθμοισεις αλλα δν μπορω να βρω το που. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωσταντής Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Μπορείς να πας στο να επιλέξεις το menu Dimension->Dimension style, να επιλέξεις το style που χρησιμοποιείες->modify-> Primary units->Precision 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlospit Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Nα κάνω και άλλη μία ερώτηση.ενώ δουλεύω στο autocad σε άξονα χ,ψ ξαφνικα αλλαζει και μου το εμφανιζει σε χ,ζ..δεν πατάω κάτι για να γίνει αλλα γνωρίζει να μου πει καποιος πως μπορώ να το επαναφέρω.?ευχαριστώ και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2016 Μπορεις πολυ απλα να πατησεις Undo, οταν το ξανακανει Αλλιως View -> 3D Views 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα