akot Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 (edited) Παιδια τα φωτα σας. Κάνω edit σε ενα block σε AutoCAD 2006 αλλά δεν μπορώ να δω το υπόβαθρο (δηλαδη το background του υπολοιπου σχεδίου). Ξέρει κανεις πως το ενεργοποιούμε; Επίσης όταν σώζω μια μετατροπή που έχω κάνει στο μπλοκ το παλιο μπλοκ παραμενει στη οθονη - γιατί; Ευχαριστω. Edited Μάιος 13 , 2014 by akot
gvarth Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Καλησπέρα , Στο πάνω μέρος του χώρου όπου διορθώνεις το block υπάρχει μια εργαλειοθήκη (toolbar) . Επιλέγεις το Close Block Editor . Κοίταξε την συνημμένη εικόνα. 1
akot Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 (edited) Συγγνώμη δεν έγινα κατανοητός. Θέλω να βλέπω το υπόβαθρο ενω κάνω μετατροπές στο μπλόκ. Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρων. Edited Μάιος 13 , 2014 by akot
gvarth Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Θέλω να βλέπω το υπόβαθρο ενω κάνω μετατροπές στο μπλόκ. Μέχρι πρόσφατα γινόταν και ξαφνικά δεν γίνεται ; Γιατί δεν είδα το πρόγραμμα να δίνει την συγκεκριμένη δυνατότητα . Στο γραφείο έχω πρόσβαση στην έκδοση 2007 . Εκτός και αν εννοείς την δυνατότητα "in place editing" . Επειδή το εν λόγω χαρακτηριστικό δεν το χρησιμοποιώ συχνά , κάνε μια αναζήτηση . Πιστεύω να βοήθησα . 1
slalom Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2014 Συγγνώμη δεν έγινα κατανοητός. Θέλω να βλέπω το υπόβαθρο ενω κάνω μετατροπές στο μπλόκ. Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρων. X explode κανεις ότι αλλαγες θες W write block, το σωζεις 1
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2014 αν και ειχα κανει την ερωτηση (σχεδον) και παλια...δεν το βρισκω. Εχω μια εικονα απο το κτηματολογιο που δειχνει ενα οικοπεδο επισης εχω και το τοπογραφικο του ιδιου οικοπεδου. Ανοιγω το σχεδιο του τοπογραφικου και θελω να βαλω την εικονα ωστε να "πεφτουν" τα ορια του οικοπεδου ακριβως.(αλλα και το αναποδο στην εικονα να "φερω το τοπογραφικο). πως τα φερνω να εχουν τα ιδια μηκη και τη ιδια κατευθυνση?
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2014 Scale Reference (επιλέγεις τη διάσταση που θες να μετατρεψεις) Points (επιλέγεις το νέο μήκος που θες να έχει, δηλαδή κάποια σημεία από το άλλο σχέδιο) Rotate Reference Points 2
gio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2014 ευχαριστω ελπιζω να το καταφερω.
Gousgounis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2014 ή με μία μόνο εντολή align 1
dimitris11140 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2014 (edited) Καλησπερα Εχω αρκετα block μεσα στο καθενα εκτος των αλλων υπαρχουν και καποιες διαστασεις.Οταν κανω mirror καποιο απο τα block τα κειμενα των διαστασεων που βρισκονται μεσα σε αυτο γινονται και αυτα mirror με αποτελεσμα να μην διαβαζονται σωστα. Εδωσα στην μεταβλητη mirrtext την τιμη μηδεν αλλα δεν ειδα καποιο αποτελεσμα. Γνωριζω επισης οτι αν εφαρμοσω στο block την flip θα εχω σωστο αποτελεσμα.Ακομα ψαχνοντας ειδα οτι αν εισαγω attribute που να διαβαζει την διασταση και παλι θα εχω αποτελεσμα. Εκτος απο την flip και τα attributes υπαρχει καποιος αλλος τροπος με τον οποιο οταν κανω mirror ενα block τα κειμενα των διαστασεων που περιεχονται σε αυτο να διαβαζονται σωστα?Η τιμη καποιας μεταβλητης ισως ? Edited Σεπτέμβριος 28 , 2014 by dimitris11140
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα