fotis_lyk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2018 Καλησπέρα σας, Λοιπόν μετά από χρόνια έπιασα το Autocad ( είχα κάνει στη σχολή τα βασικά και ίσως και πιο λίγα). Έκανα ένα σκαρίφημα στο σπίτι μου και είπα να το σχεδιάσω στο autocad. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να ταιριάξω αυτά που μέτρησα. Πχ ενώ τους γύρω γύρω τοίχους τους βγάζω σωστά έχω μετρήσει την διαγώνια απόσταση και στο autocad μου βγαίνει διαφορετική. Και στους 3 χώρους που έκανα. Δεν μέτρησα γωνίες μόνο αποστάσεις και οι χώροι του σπιτιού είναι με γωνίες σχεδόν όλοι. Υπάρχει εντολή για να αλλάζω τις γωνίες και το σχήμα χωρίς να αλλάζει την τιμή του μέτρου που του έδωσα?
yian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2018 Είναι ελλιπής η αποτύπωσή σου. Μέτρησε πολλές και διαφορετικές διαγώνιες εσωτερικά για να μειώσεις τα σφάλματα στο σχεδιασμό.
Directionless Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2018 (edited) Η σχεδίαση ενός χώρου με βάση τις μετρήσεις των πλευρών και των διαγωνίων έχει μια συγκεκριμένη διαδικασία, την οποία προφανώς και δεν ακολούθησες (με βάση τα όσα μας περιγράφεις και στο ποστ σου). Αν δεν την ακολουθήσεις, είναι βέβαιο ότι θα έχεις μόνιμο σφάλμα. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι θέμα autocad. Edited Σεπτέμβριος 9 , 2018 by Directionless
Largy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2018 έχω χάσει την μπάρα με το undo-redo, πώς την επαναφέρω?
karanus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2018 (edited) Πας στο pull down menu στο Tools---->customise------>Tools bars----> και "τικάρεις" το standard Toolbar Edited Σεπτέμβριος 9 , 2018 by karanus 1
karanus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Θυμάται κάποιος πως ορίζεται (autocad2002) στον εκτυπωτή "adobe pdf", η εκτύπωση σε διαστάσεις χαρτιού που επιλέγει ο χρήστης. Παράδειγμα: να εκτυπώσω το pdf σε διαστάσεις 600mmΧ3000mm. Μην μου προτείνετε να βάλω μεταγενέστερη έκδοση του autocad που έχει ενσωματωμένη την εντολή για δημιουργία pdf. Την δουλειά πρέπει να την τελειώσω στο autocad 2002 , αλλά έχω ξεχάσει πως γίνεται.
ppanag Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Για δες αν έχει εκτυπωτή DWG to pdf
MoonLooP Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 εχεις εγκατεστημενο καποιο pdf creator?? αν εχεις προσθετεις custom χαρτι στο pc3 > PLOTTERMANAGER σε command line Double-click στο plotter configuration (PC3) file. ->Device and Document Settings tab. ->Custom Paper Sizes κατω απο User-defined Paper Sizes & Calibration. ->Add
karanus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2018 (edited) Εάν ο pdf creator δεν εγκαθίσταται αυτόματα με το adobe acrobat , τότε δεν έχω. η εικόνα που έχω όταν μπαίνω στο plootter manager είναι αυτή. Δεν βλέπω το " plotter configuration (PC3) file". EDIT : Εγκατέστησα και το pdf creator. Μου δίνει τώρα άλλες δύο επιλογές στους εκτυπωτές. PDFCreator και PDF Architect 6 Αλλά και πάλι η επιλογή add στο Custom Paper Sizes παραμένει ανενεργή..... Edited Οκτώβριος 3 , 2018 by karanus
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα