OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 (edited) λοιπον για να μην τα πολυλογω τελος οι υδ μηχ μηχ για ρυμουλκουμενα βγηκε νομος απο σεπ-οκτ 2012 με ψηλιασε φιλος που θα του κανα την δικη του μπαγκαζιερα και μου πε πλεον οι ιδιοκατασκευες θελουν εγκρισεις τυπου πηρα στο μεταφορων στο ΠΕΙΡΑΙΑ για τσεκαρισμα και εκει απλα μου ειπαν οτι ΜΟΝΟ για μεταβιβασεις μπορουμε να υπογραφουμε και χωρις να χει καμμια αλλαγη η προς μεταβιβαση μπαγκαζιερα ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ φροντισε ο υπαλληλος να μου δωσει το τηλ ιδιωτικης εταιρειας και μαλιστα γερμανικης που αναλλαμβανει τα ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ και φυσικα μου πε οτι υπαρχει "μονο αυτη" φανταστειτε οτι πηρα πειραια και μου δωσε τηλ στο καλαμιακι η εταιρεια ειναι η DEKRA και το λεω αφου και αυτοι το λενε αφοβα και οι ιδιοι στο υπουργειο "ειναι μια που τα αναλλαμβανει αυτα....." ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΧΟΥΜΕ αντε μας ευχομαι και πολλα 4014 με 50ευρω λολ Edited Φεβρουάριος 2 , 2013 by OTTO_engine 1
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Μιλάς για trailer προφανώς, ε?
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 ναι ρε γιαννη.... μιλαμε εχω θυμωσει παρα πολυ απορω τι καθομαστε και δε δραστηριοποιουμαστε φιλε μου στον τομεα οχηματων του εμπ και καθε σχολης μπορει εκει να υπαρχουν τα γνωστα... διδακτορικα και ερευνες στις φαμιλιες ... αλλα η δουλεια ειναι καλη τα τρευλλερ ειναι βασικη "οχηματολογια" πως να στο πω αλλιως ειναι σαν να ζητουν απο περιπτερά αδεια οικοδομης.... ειναι οπως τοτε που ζητησαν στο πολυτεχνειο ecdl τι να πω δε ξερω... εγω το μονο που θα πω ειναι μην κοιμωμαστε απο το ιδιο πλευρο να αλλαζουμε που και που....
george68 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 φιλε δεν καταλαβα αυτο που λες... ενταξυ ξερω οτι χρειαζεται τραιλερ με εγκριση τυπου ... αλλα απο εκει και περα δεν ειναι οπως πριν... δηλαδη δεν χρειαζεται υπευθυνη δηλωση μηχανολογου για την ελκτικη ικανοτητα του οχηματος και τα σχετικα..;
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 τσου ουτε καν μπηκαν στο κοπο να μου πουνε παραπερα μονο για μεταβιβασεις και μονο αν δεν εχει μεταβληθει κατι ενα φαουλ μονο εχω που απο τα νευρα μου δε θυμηθηκα το φεκ να ρωτησω δευτερα ομως....
katrmp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 εδώ Β45Α1-Φ35-signed.pdf 4
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 (edited) +1 και σε κομικ σανς χαχαχχαχαχαχαχαχ Edited Φεβρουάριος 2 , 2013 by OTTO_engine
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 δηλαδή συνάδελφοι, αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα τρέιλερ για το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και να ταξινομηθεί μετά στην αντίστοιχη υπηρεσία συγκοινωνιών, δεν χρειάζεται να υπογράψει μηχανολόγος μηχανικός για το τρέιλερ?
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 (edited) ιδιοκατασκευη καινουρια γιοκ μεταχειρισμενη μεταβιβαση μονο τρελες δουλειες.... αν κρινω απο την ειδικοτητα σου παυλο μαλλον αγορασες καποιο τωρα? Edited Φεβρουάριος 3 , 2013 by OTTO_engine
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 απλά το σκέφτομαι και μου κάνει εντύπωση πως μπορεί να επιτρέπεται η κυκλοφορία του τρέιλερ χωρίς υπογραφή μηχανολόγου. Αυτοί που πουλάνε, είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα, πως το διαχειρίζονται το θέμα; Έχουν κάποιες "πατέντες" τρέιλερ, που έχουν εγκριθεί από το υπουργείο συγκοινωνιών;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα