Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τιμολόγηση ΔΕΗ για Φ/Β


chris_drak

Recommended Posts

Είναι δυνατόν για όποιον έκανε εγκατάσταση Φ/Β ενώ είχε υπογράψει μέχρι τον Αύγουστο του 2012 που η τιμή της Κιλοβατώρας είχε 0.49 να πληρώνεται με 0.55. Κάποιοι ισχυρίζονται οτι αυτό είναι πραγματικό και τους πιστεύω.

Τι γίνεται?

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον υπέγραψε συμβόλαιο με τη ΔΕΗ για Φ/Β στέγης μέχρι της 9/8/2012 που η τιμή ήταν 0,495 θα πληρώνεται με αυτή τη τιμή.Αν κάποιος υποστηρίζει το αντίθετο ας σου δείξει τον λογαριασμό και το συμβόλαιο.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά ποια τιμή αναφέρει η σύμβαση συμψηφισμού; Αυτή είναι η μόνη τιμή που πρέπει να πληρώνεσε. Αν παίρνεις παραπάνω κάποια στιγμή θα πρέπει να τα επιστρέψεις, αν παίρνεις παρακάτω πρέπει να τα διεκδικήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Ναι όντως έχω δει κι εγώ περίπτωση ατόμου που παίρνει περισσότερα από όσα υπέγραψε. Απευθύνθηκε στη ΔΕΗ και του είπαν πως πρόκειται για λάθος και αργά ή γρήγορα ή θα τα συμψηφίσουν με άλλο λογαριασμό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.