KOKARADI Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 σε περιοχη με πλατος δρ 6.00 , σδ 1.2(νοκ-17.25μ) κ μαχ οροφοι 2 το δ,Δ υπολογιζεται με το 17.25?
χαιδω Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 θέλω να τοποθετήσω ένα κτίσμα σε επαφή με το όμορο οικόπεδο (δεν έχει κτίσμα). Στην πλευρά αυτή δεν τοποθετώ ανοίγματα. Ερωτήσεις 1) Δεν μπορώ να έχω εξώστη ή Η/Χ σε επαφή; 2) Ισχυεί όποιος προλάβει να κολλήσει βγάζει ανοίγματα ή εξώστες; Γενικότερα τι γίνετια σε αυτές τις περιπτώσεις Ευχαριστώ
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Ένα σκαρίφημα θα βοηθούσε.....
χαιδω Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 1)οι Η/Χ μπορούν να υφίστανται σε επαφή με το όμορο οικόπεδο; 2) ισχυεί ότι εφόσον είναι αδόμητο μπορούμε να βάλουμε τους Η/Χ; ακούω συμβουλές OROFOS.pdf ISOGEIO.pdf
χαιδω Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 (edited) 1)οι Η/Χ μπορούν να υφίστανται σε επαφή με το όμορο οικόπεδο; 2) ισχυεί ότι εφόσον είναι αδόμητο μπορούμε να βάλουμε τους Η/Χ; ακούω συμβουλές Edited Απρίλιος 6 , 2015 by χαιδω
χαιδω Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 καμιά βοήθεια μπορώ να κολλήσω στο όμορο οικόπεδο όπως φαίνεται στο παραπάνω σχήμα; ισχύει ότι όταν είναι άχτιστο όποιος προλάβει κολλάει; ευχαριστώ
χαιδω Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 καλημέρα τελικά προς ενημέρωση, ο στεγασμένος χώρος στο πίσω μέρος (και οχι Η/Χ όπως έγραψα) της κατοκίας επιτρέπεται έτσι μου είπε ένα υπάλληλος της ΥΔΟΜ.
gio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Xaidv καλημέρα τελικά προς ενημέρωση, ο στεγασμένος χώρος στο πίσω μέρος (και οχι Η/Χ όπως έγραψα) της κατοκίας επιτρέπεται έτσι μου είπε ένα υπάλληλος της ΥΔΟΜ. κατι δεν μου κολλαει καλα σε αυτο που σου ειπε ο υπαλληλος. Δεν νομιζω να μπορεις να κολλησεις στο οριο με τετοιο ανοιγμα. Οσο για το αν μπορεις να κολλησεις γενικα ..ναι μπορεις. (θα τα κοιταξω καλυτερα και θα επανελθω)
Recommended Posts