georgor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινάω το παραπάνω μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ. Κληρώθηκα, πλήρωσα, και περιμένω! Έχω πάρει μία ΘΕ. Το παρακολουθεί κάποιος συνάδελφος; Υπάρχει κάποιος γενικά που έχει εντυπώσεις από το εν λόγω μεταπτυχιακό; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelis76 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Συνάδελφε θα κάνω και εγώ το ίδιο πρόγραμμα. Έμαθες κάτι? Εγώ δεν έχω κανένα γνωστό που να το έχει παρακολουθήσει. Αν έχεις κάποια πληροφορία σε παρακαλώ γράψε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2013 Συνάδελφε θα κάνω και εγώ το ίδιο πρόγραμμα. Έμαθες κάτι? Εγώ δεν έχω κανένα γνωστό που να το έχει παρακολουθήσει. Αν έχεις κάποια πληροφορία σε παρακαλώ γράψε κάτι. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! παίζει να είναι το μοναδικό προγραμμα του ΕΑΠ για το οποίο ΔΕΝ βρίσκεις τιποτα! Πήρα την πρώτη ενότητα, εσύ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena Parasyri Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ! ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΣΑΣ... ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΘΕ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ;;;Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Λένα συγχαρητήρια, εγώ πήρα 1 ενότητα λόγω πολύ μεγάλου φόρτου εργασίας (ΔΙΑ50: Φυσικό Περιβάλλον και Ρύπανση) Πήρα και βιβλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakatis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2014 για φίλη που έχει επιλέξει την 1η ενότητα, υπάρχει κάποιος να παρακολουθεί το προγραμμα αυτο, και να έχει εργασίες παλιές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
project.breeze Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2014 για φίλη που έχει επιλέξει την 1η ενότητα, υπάρχει κάποιος να παρακολουθεί το προγραμμα αυτο, και να έχει εργασίες παλιές? Εγώ παρακολουθώ την 1η ενότητα,δεν έχω εργασίες παλιές,αν θέλει όμως να βρει παλιότερα θέματα εξεταστικής ας μπει στην σελίδα του μεταπτυχιακου στο facebook,υπάρχουν αρκετά πράγματα. https://www.facebook.com/groups/162527960443544/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sceds Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2014 Και γω θα παρακολουθησω την πρωτη ενοτητα φετος Sent from my iPhone 5s using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2014 Γεια σας συναδελφοι θα παρακολουθήσω και εγω την πρωτη ΘΕ φέτος. Ειμαι απο Κρήτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimidomo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2014 Παιδιά πείτε μας τις εμπειρίες σας. Εγω κληρώθηκα εχθές και έχω μια θολούρα στο κεφάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα