Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βοήθεια για Gps


Recommended Posts

Γινεται να του ζητησω να εισαγει αυτος για μενα τις συντεταγμενες στο μηχανημα και απλα να το παρω εγω μαζί μου, να το ανοιξω και να με οδηγήσει ακριβως στα σημεία?

Δεν γινεται, γιατι αν γινοταν θα ειχα παρει κ εγω ενα gps και οποιον παρει ο χαρος. Φωναξε ενα τοπογραφο να σε βοηθησει και ασε αυτα που σκεφτεσαι.
Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω καταλάβει ένα πράγμα.

 

Λες πως σου εχουν δώσει τις συντεταγμένες του οικοπέδου, οι οποίες ειναι και οι πραγματικές απο Google Earth. Εννοείς πως κάποιος το έχει μετρήσει ήδη και εχει τις συν/νες των ορίων, στη μορφή συν/νων του Google Earth; Η τις τσίμπησε απ'το Google Earth;

Ακριβως, το εχει μετρησει καποιος και εχω στην διαθεση μου τις συντεταγμενες, δεν ειναι μετρημενο μπακαλιστικα μεσω google earth. Το μονο που θελω εγω ειναι να βρω στην πραξη αυτα τα σημεια. Τοσο δυσκολο ειναι να το κανω μονος μου?

Edited by bassistas
Link to comment
Share on other sites

Ολοι οι προλαλήσαντες σε κατευθύνουν σωστά συνάδελφε. Εγω προσωπικά στην θέση σου, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο, ας ήταν οποιου θέλει το χωράφι.

Εάν κάποιος το είχε μετρήσει όντως το χωράφι, τότε θα σου έδινε συντεταγμένες ΕΓΣΑ87 ή ΗΑΤΤ, και όχι WGS84. Αυτό βρωμάει από μόνο του και καλό θα ήταν να προφυλάξεις τον εαυτό σου από τέτοια έκθεση. Εν πάσει περιπτώσει, εάν θες οπωσδήποτε να προχωρήσεις στην εργασία αυτή, συνεννοήσου με τον αρμόδιο στην εταιρεία ενοικίασης, θα σου λύσει τις απορίες σίγουρα.

Οπως και να έχει όμως, επειδη η παρούσα συζήτηση αφενός δείχνει έλλειψη σεβασμού στην δουλειά μας, αφετέρου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις κάποιου μηχανικού με κάποιον πελάτη του ιδιώτη ο οποίος μπορεί να μας διαβάζει αυτή την στιγμή, το παρόν θέμα κλειδώνεται.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.