[email protected] Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 103 τ.μ 900000€ με κατώτερη ενεργειακή κατηγορία .. τζάμπα πράγμα!!! Δεν ξέρω αν παρακολουθείς γενικά τί γίνεται εκτός συνόρων, στο Τόκυο αυτή τη στιγμή που μιλάμε αντίστοιχο διαμέρισμα κοστίζει από 10 έως 15 φορές περισσότερο, κ πριν την ιαπωνική φούσκα κόστιζε 30 φορές πάνω από το διαμέρισμα των Παρισίων το οποίο σου φαίνεται ακριβό. Επίσης μιλάμε για την ακριβότερη πόλη της ευρώπης. Είσαι τυχερός που δεν έχεις γκόμενα παριζιάνα, διότι για να της πάρεις κάνα φρουφρου άρωμα θα έδινες ακριβώς 5.000 ευρώ τα 25 ml (συλλεκτική έκδοση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 3. εμαθα θα πας 3μερο με την ''ετσι'' στο ακροναυπλια Δείξ' της αυτό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 όταν μπει στις αγγελιες θαχει ΝΟΗΜΑ..... θελει να νοικιασει καποιος......ηλεκτρολογος πιστοποιητικο για ρολοι γιατι τοχε κοψει 250 ευρω ΠΕΑ στην καλυτερη 123 ευρω !!! ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ αλλα πιστευω οτι ειμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αχχαχαχα Επειδή πολλές συγκρίσεις ακούω για τα πιστοποιητικά ηλεκτροδότησης, έκανα μια γύρα από το ίντερνετ να δώ σε τι τιμές μπορείς να βγάλεις ένα τέτοιο πιστοποιητικό και διαπίστωσα και εκεί ακριβώς τα ίδια στις τιμές με τα ΠΕΑ. Πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου με 50-60 ευρώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 (edited) εγω ξανα λεω την ιδιοκτησια του ο καθενας θα την νοικιασει πουλησει οσο γουσταρει λετε ο παραδιας να το αφησει? @@@ικαρε γιαννενα η δικια μου και εχει και απο αρτα, μιση μιση ειναι ερχετε πασχα θα φερω κατσικι απο εκει ( βιγλα ) Edited Μάρτιος 13 , 2013 by OTTO_engine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnikol Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Για 350 m2 κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού μου ζητήθηκε να εκδώσω Π.Ε.Α. Επειδή ήταν γνωστοί και ήξερα ότι υπάρχει και μια σχετική οικονομική στενότητα ζήτησα 300€ πλέον Φ.Π.Α., εξηγώντας τους ότι η νόμιμη αμοιβή ανέρχεται στα 875€ πλέον Φ.Π.Α. Μετά από μια βδομάδα έμαθα ότι βρήκαν συνάδελφο που τους το έβγαλε με 150€ ΜΕ τον Φ.Π.Α. 'Έπνεαν μάλιστα τα μένεα εναντίον μου γιατί θεώρησαν ότι πήγα να αισχροκερδίσω εις βάρος τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2013 καλα οι χειροτερες δουλειες ειναι με γνωστους και συγγενεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 (edited) επειδη την αγορα την διαλυουν καποιοι μονιμοι παλιουρες που προφανως δε ξερουν ουτε μαιλ να στειλουν και καποια νεουδια που τα παιζουν ολα για ολα που θελουν να κρατησουν τα πελατακια τους απο τα @@ θα σκασω με 30€ το κομματι και δε μπα να μου βαλετε 40 μειον γιατι τους τα χω μαζεμενα πολυ τεσπα απλα ξυπνησα στραβα ΣΥΓΧΩΡΑΤΕ ΜΕ πολυ στραβα ομως και κατι αλλο ΔΕ ΞΑΝΑ ΔΙΝΩ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Edited Απρίλιος 5 , 2013 by OTTO_engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 (edited) για ΜΟΝΟ ΠΕΑ τιμη απο τηλ... 4014- μεταβιβασεις -αδειες παω απο κοντα να τους κανω και παρουσιαση... Edited Απρίλιος 5 , 2013 by akius Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 κουρτινα ενα - κουρινα δυο - και ζονγκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 (edited) τιμη απο τηλ ουτε εγω δινω ,επισης προτιμω να μην κανω ΠΕΑ,παρα να δωσω εξευτελιστικη τιμη ,...........ασε που τα περισοτερα τηλεφωνα ειναι απο αλλους μηχανικους που ψαρευουν, εφτασα να κανω πλακα μαζι τους..... Edited Απρίλιος 5 , 2013 by savas76 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts