Fade2Black Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Βέβαια τώρα που το πρόσεξα, το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μπαίνοντας πριν λίγο στο michanikos.gr βλέπω πάνω δεξιά διαφήμιση ΠΕΑ μόνο με 99 ευρώ.... Τραγική ειρωνία!!! Και μπήκα να γράψω στο τόπικ "Απαξίωση του ΠΕΑ".... Κλαίω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Ακριβός είναι ο τύπος....δεν τον βλέπω...Σε λίγο θα γράψει και αυτός για την απαξίωση... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Χαχαχα ισχύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 (edited) ειμαι 37χρ και ειδα ενα ονειρο....... οτι ειχα παει 75...... και εγραφα ακομα για την απαξιωση των πεα ( και για το χαλι κατι φωτογραφικων διαγωνισμων ) LoL Edited Ιούλιος 3 , 2013 by OTTO_engine 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .... Καλοοοοοοό... +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Ασε τα πεα, στα 75 ειχες παρει συνταξη ή ακομα πληρωνες τσμεδε? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftopoua Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Εγώ βλέπω στον ύπνο μου συνέχεια οτι οδηγώ 75 !! χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Alfa; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Παιδιά έχουν πλάκα τα addwords..... Ενεργειακό πιστοποιητικό μόνο 70ευρώ..... Πιστοποιητικό ΔΕΗ 60 ευρώ (έχει βάλει και το όνομά του ο έξυπνος).... Μια χαρά έχουμε live ενημέρωση για τις τιμές των αγορών...Σαν το χρηματιστήριο... Καλά έλεγε κάποιος παππούς στο χωριό μου....Αυτά τα ιντερνέτια είναι διάολος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 μη με προκαλείτε ρε σεις με το σπαμ, και είναι η δεύτερη φύση μου το τρολλάρισμα, θα μπει ο Ηλίας και θα μας πάρει όλους ο εξω από δω... Ίκαρε εν τω μεταξύ ξέρεις την μορφή της καμπύλης των τιμών της αγοράς του χρηματιστηρίου μας ε ;;; αποσβενώμενη ταλάντωση προς το 0 (με θετικό άξονα Υ προφανώς ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts