Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2013 @ιασονα ....ετσι και αλλιως πλεον η πλεοψηφια που σεβετε τον εαυτο της δεν κανει ΠΕΑ, παρα μονο 1,2 τον μηνα στην καλυτερη περιπτωση, η απαξιωση χαρη σε αυτους τους λιγους εγινε ηδη,.........εγω θεωρω μονη λυση ειναι ,η καταγγελια αυτων που μας υποβαθμιζουν και η αυτοκαθαρση......ας αφησουν τις αδειες μηχανικου λοιπον και ας κανουν τηλεμαρκετινγκ., ας πουλαν μασαζοκαλσον αντι για ΠΕΑ........ Θες να πεις, ας πουμε, πως εγω που ασχολουμαι εντατικα με ΠΕΑ δε σεβομαι τον εαυτο μου? Θα σε παρακαλουσα να προσεχεις τις εκφρασεις σου -1 απο μενα 2 4
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Θα ηταν κατω απο 50μ ή ανανεωση..........σε αυτο το θεμα αποκλειετε να ειναι αλλιως....... Και όμως παιδιά είναι 90τμ, και όταν έκανα την επιθεώρηση ο πατέρας του το έβαφε και είχε έρθει ένας ενδιαφερόμενος!!! Είναι σοβαρό το θέμα και μόλις μάθω περισσότερα θα επανέλθω....
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 εγω πλεον ειμαι ετοιμος να προβω σε 2 καταγγελιες δεν αφορουν πεα αλλα κατι αλλο ...... θα τους δαγκωσω το λαρυγγι 1
savas76 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 @ινζακι,......... τι σε πειραξε , οι τηλεπωλησεις;;;;;;για εμενα αποτελουν υποβαθμιση του επαγγελματος.......τεραστια κιολας υποβαθμιση που πρεπει το ΤΕΕ να επεμβει αμεσα......... οι τιμες;;;;;ναι αν ειναι κατω του οριου ευπρεπειας και το χαρτζηλικη σερβιτορου , ειναι ντροπη........ οσοι διαβαζουν τα ποστ ΜΟΥ καταλαβαινουν οτι δεν ψεγω το γεγονος να ασχολειται εντατικα καποιος με ΠΕΑ ,το αντιθετο μαλιστα.......ψεγω αυτους που εξευτελιζουν τα ΠΕΑ και ειναι ασυμφορο να ασχολεισαι σοβαρα με αυτα ...... 5 1
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2013 (edited) ΥΓ μαρεσει που οι του αστεροσκοπιου και οι του ΚΑΠΕ θελαν να επιβαλλουν και θερμοκαμερες ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ http://prntscr.com/15p9kq ΛΟΛ δεν ελεγα 5+1 νουμερα? Edited Μάιος 19 , 2013 by OTTO_engine
architect_duth Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 εγω πλεον ειμαι ετοιμος να προβω σε 2 καταγγελιες δεν αφορουν πεα αλλα κατι αλλο ...... θα τους δαγκωσω το λαρυγγι ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: Καταγγελείες για ΠΕΑ που γίνονται? OFFTOPIC: Επίσης καταγγελεία για τακτοποίηση ενώ απαγορευόταν, που κάνουμε?
savas76 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 (edited) τι συναντησες συναδελφε;; Edited Μάιος 20 , 2013 by savas76
hkamp Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 (edited) Καταγγελία στην ΕΥΕΠΕΝ γίνονται με e-mail ή γραπτώς. Για να μπορούν να το προωθήσουν οι υπάλληλοι για έγκριση περαιτέρω ενεργειών. Μπορεί να γίνει άνετα και ανώνυμα αν και δεν έχει τόσο σημασία αφού δεν θα χρησιμοποιηθεί το όνομα του καταγγέλοντα. Αν θέλεις την στέλνεις από ίντερνετ καφέ. Το σίγουρο είναι ότι θα ασχοληθούνε και θα την αξιολογήσουν. Edited Μάιος 20 , 2013 by hkamp
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Αν γενικά η όποια καταγγελία δεν έχει όνομα, ή είναι στο φλου δεν προκειται να ασχοληθεί κανείς Αμα ήταν έτσι θα τους είχαν τρελλάνει στις φάρσες. Και τι θα πεις, ότι βγήκε ΠΕΑ και πως βγήκε? Θα πουν κανας μηχανικός που έχασε τη δουλειά και γκρινιάζει.... Είμαι υπέρ όταν βλέπουμε χοντράδες να γίνονται καταγγελίες αλλά να έχουν και υπόσταση...
Recommended Posts