ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Έχω αναλάβει να βγάλω μια άδεια λειτουργίας σε ένα στεγνοκαθαριστήριο (χαμηλής ισχύς παίρνει απαλλαχτικό και πάει για εργαστήριο). Από το τμήμα περιβάλλοντος της πολεοδομίας μου ζητάνε μελέτη διάθεσης λυμάτων επειδή στην συγκεκριμένη περιοχή δεν έχει αποχετευτικό δίκτυο (έχουμε στεγανό βόθρο). Έφτιαξα λοιπόν μια μελέτη διάθεσης λυμάτων και την κατέθεσα στην υγειονομική υπηρεσία όμως αυτοί μου ζητάνε να τους πάω μια βεβαίωση από στην ΔΕΥΑ Χανίων η οποία να λέει ότι δέχεται τα λύματα από το στεγνοκαθαριστήριο. Τηλεφώνησα στην αρμόδια του τμήματος της ΔΕΥΑΧ και μου είπε ότι πρέπει να υποβάλω μία έκθεση που να λέει τι χημικά χρησιμοποιούμε, ότι δεν είναι τοξικά κτλ. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ως το τι πρέπει να γράψω για τα χημικά, τι χημικά είναι αυτά και πως πρέπει να αιτιολογήσω ότι δεν είναι τοξικά. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastro_sim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2008 Βρες απο τον ιδιοκτητη τα υλικά που χρησιμοποιεί ,πανω στο κουτί συνήθως φαίνονται καποια στοιχεία (φράσεις R S πχ R31 S2 κλπ) από πίνακα δες τι σημαίνουν αυτά δες στο ΕΛΝΙΑΕ έχει τέτοιους κατα 99% δεν είναι τοξικά απλώς μπορεί να είναι διαβρωτικά κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρεις πως μπορώ να κάνω αναζήτηση τέτοιων πινάκων? Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastro_sim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2008 Δες σε αυτή την σελίδα το ΦΕΚ που έχει στο τέλος http://www.elinyae.gr/el/item_details.jsp?cat_id=806&item_id=2326 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_parianos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2009 Συναδελφοι καλησπερα, Ειμαι νεος Μηχανικος και προκειται να αναλαβω να κανω μια ΜΠΕ για πλυντηριο-στεγνοκαθαριστηριο ρουχων. Μπορειτε να με βοηθεσετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CostasV Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Καλώς ήρθες στο φόρουμ! Προχώρα στο παρασύνθημα. Αν κάνεις συγκεκριμένη ερώτηση, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να πάρεις χρήσιμες απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_parianos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 Ευχαριστω πολυ για το καλωζορισμα, Ειμαι καινουργιος σε αυτα και δεν ξερω πιο συγκεκριμενο ΦΕΚ ή ΚΥΑ να διαβασω για να κατατοπιστω. Επισης αν υπαρχει ενα draft απο παλαιοτερη ΜΠΕ στεγνοκαθαριστηριου θα ηταν παρα πολυ χρησιμη. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
londosp Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 καλησπέρα.ακριβώς το ίδιο έχει τύζει και σε μένα.απο πού μπορεί να ξεκινίσει κανείς για μια Μ.Π.Ε ενός καθαριστηρίου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vicky-skor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2010 Δες σε αυτή την σελίδα το ΦΕΚ που έχει στο τέλοςhttp://www.elinyae.gr/el/item_details.jsp?cat_id=806&item_id=2326 Είχα προβληματιστεί ιδιαιτέρως με το αντικείμενο. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα