OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Καλησπέρα. Έχω ένα ισόγειο κτίριο και θέλω να κάνω αλλαγή χρήσης. Στο ίδιο κτίριο στο υπόγειο έχει γίνει τακτοποίηση με 4014. Ισχύει ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλαγή χρήσης στο νόμιμο σε αυτή την περίπτωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 EΠιτρεπεται η αλλαγή χρήσης κτιρίων που έχουν υπαχθει στο 4014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Δηλαδή επιτρέπεται στα τακτοποιημένα και όχι στα νομίμως υφιστάμενα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 και βεβαια επιτρεπεται η αλλαγη χρησης στο νομιμως υφισταμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Στην πολεοδομία λένε ότι με βάση την εγκύκλιο 1, 7 και τα άρθρα 24 και 26 του 4014 απαγορεύεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Αν γνωρίζει κάποιος με ποιο επιχείρημα μπορώ να πείσω την πολεοδομία ας βοηθήσει παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Κατά τη γνώμη μου η υπηρεσία έχει δίκιο. Αν ο υπόγειος χώρος έχει μετρήσει στο συντελεστή δόμησης και δεν υπάρχει σύσταση στο ακίνητο δεν μπορεί να εκδοθεί άδεια νομιμοποίησης. Αυτό που με προβληματίζει είναι η αναφορά της εγκυκλίου 1 και 7. Σε ποιο σημείο γίνεται μνεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Δεν έχω ιδέα από που προκύπτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 μα δεν επιδιωκεται νομιμοποιηση.αλλαγηχρησης στο νομιμως υφισταμενο ζητειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzerman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Ναι έχεις δίκιο. Συζητούσα το ίδιο πρόβλημα με ένα ζήτημα νομιμοποίησης σε άλλο topic αλλά στην πραγματικότητα είναι το ίδιο εφόσον το ακίνητο είναι ένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα