panagism9 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Είναι έυκολο σε κάποιον μιας και εγώ δεν είμαι μηχανολόγος να μου στείλει μια μηχανολογική μελέτη θέρμανσης? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_super_3 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 http://www.mie.uth.gr/ekp_yliko/%CE%92%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%95%CE%BA%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82%CE%9C%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%82%CE%98%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7%CF%82_Version14_7-10-2011.pdf http://www.garoufalis.gr/images/Meletes/Thermansi/Meleti%20Palaias%20Petrinis%20Katoikias.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagism9 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Κώστα σε ευχαριστώ.Θα προσπαθήσω να κάνω μόνος μου την μελέτη αν και δεν είμαι μηχανολόγος, αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι σε θέση να με βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 panagism9 Εμείς κάναμε 2 6μηνα μαθήματα θέρμανσης στη σχολή, μετά αγοράσαμε πόσα βιβλία για να έχουμε σαν βοηθήματα, κάναμε πόσες μελέτες στη δουλειά και ακόμα δυσκολευόμαστε σε ορισμένες δύσκολες περιπτώσεις. Εσύ θες σε μία ώρα από τότε που πόσταρες να σε έχουν διαφωτίσει πλήρως. Εννοείται ότι θα την κάνεις μόνος σου τη μελέτη γιατί ΚΑΝΕΙΣ (όπως το τονίζεις και εσύ) δεν έχει μελέτη έτοιμη κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του σπιτιού που θες να κάνεις τη μελέτη. Και εφόσον όπως το λες και εσύ, δεν ξέρεις και δεν είσαι μηχανολόγος θα κάνεις σίγουρα λάθος, ή θα υπερδιαστασιολογήσεις ή το ανάποδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Δεν είσαι μηχανολόγος, αλλά θα κάνεις την μελέτη θέρμανσης....οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagism9 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 (edited) panagism9 Εμείς κάναμε 2 6μηνα μαθήματα θέρμανσης στη σχολή, μετά αγοράσαμε πόσα βιβλία για να έχουμε σαν βοηθήματα, κάναμε πόσες μελέτες στη δουλειά και ακόμα δυσκολευόμαστε σε ορισμένες δύσκολες περιπτώσεις. Εσύ θες σε μία ώρα από τότε που πόσταρες να σε έχουν διαφωτίσει πλήρως. Εννοείται ότι θα την κάνεις μόνος σου τη μελέτη γιατί ΚΑΝΕΙΣ (όπως το τονίζεις και εσύ) δεν έχει μελέτη έτοιμη κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του σπιτιού που θες να κάνεις τη μελέτη. Και εφόσον όπως το λες και εσύ, δεν ξέρεις και δεν είσαι μηχανολόγος θα κάνεις σίγουρα λάθος, ή θα υπερδιαστασιολογήσεις ή το ανάποδο. Φυσικά και δεν θέλω να μου στείλει κάποιος έτοιμη μελέτη ραμένη για το διαμέρισμα μου, απλά ρωτάω ώστε να κάθω και 2 πράγματα παραπάνω.Φυσικά δε τα ζήτησα ΟΛΑ έτοιμα.Βοήθεια σε απορίες ζητάω.Αν είναι κακό αυτό να κλείσουμε το θέμα.... Δεν είσαι μηχανολόγος, αλλά θα κάνεις την μελέτη θέρμανσης....οκ Δεν το κατάλαβα που υπάρχει πρόβλημα.? Edited Φεβρουάριος 11 , 2013 by panagism9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Πουθενά....και εγώ έχω ξεκινήσει να φτιάχνω στατικά... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagism9 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Πουθενά....και εγώ έχω ξεκινήσει να φτιάχνω στατικά... Καλά κάνεις!Καλό είναι να μαθαίνουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Αυτό είναι που λέμε στα γαλλικά.... specialized in chaos procedures and mixed sciences ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 (edited) Πάντως εάν δεν είχες γεμήσει (με 'η') το forum με το ίδιο πράγμα, πιστεύω θα είχες πολύ καλύτερη τύχη... edit http://www.michanikos.gr/topic/95-pixis-Δωρεάν-λογισμικό-νομοθεσία-μελέτες-θέρμανση/ Edited Φεβρουάριος 11 , 2013 by tasxan206 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα