panmyr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2013 Συνάδελφοι καλημέρα, έχω την περίπτωση ενός αυθαιρέτου (συσκευαστήριο φρούτων), όπου οι παραβάσεις που υπάρχουν είναι οι παρακάτω: Δύο μεταλλικά στέγαστρα, τα οποία δεν υπήρχαν στην ο.α. Υπέρβαση πλάγιων ορίων λόγω μετακίνησης των κτιρίων Περίφραξη Σε αυτή την περίπτωση, λογικά θα χρειαστεί και μελέτη στατικής επάρκειας, σωστά, λόγω κτιρίου τριτογενούς τομέα ή όχι;;; Πέρα από τα δύο στέγαστρα, δεν έχω τροποποίηση στην μόρφωση του φορέα.... Επιπλέον θα χρειαστεί και τεχνική έκθεση από Η/Μ για τον ηλεκτρομηχανολογικό έλεγχο, σωστά;;;; Να σημειώσω ότι το κτίριο είναι μεταλλικό….
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Δυστυχώς ο Νόμος δεν κάνει διακρίσεις σε σχέση με το μέγεθος και την έκταση της αυθαιρεσίας, οπότε....
panmyr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Αυτό φοβάμαι και εγω....προσπαθώ να το καθυστερήσω λίγο μήπως βγει κάποια διευκρύνηση......να είσαι καλά, καλημέρα!
Athan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Τα στέγαστρα που αναφέρεις είναι στατικώς ανεξάρτητα; Αν ναι, (προσωπική άποψη) μην περιμένεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα