alej Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Καλησπέρα συνάδελφοι. Ήθελα να ρωτήσω το αξής. Μέχρι πριν λίγο καιρό η έκπτωση που μπορούσες να δώσεις σε διαγωνισμό για μελέτη του δημοσίου - τουλάχιστον για Α τάξης - ήταν 20%. Έχει αλλάξει αυτό; Καπου άκουσα ότι είναι ελέυθερο πλέον. Ισχύει; Αναφέρομαι στον Ν. 3316/2005.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Ναι έχει αλλάξει, αλλά δεν ξέρω επίσημες πληροφορίες (πότε, πως κλπ)
KF Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Καταργηθηκε το 20% με την ΔΜΕΟ/οικ/2614 (ΦΕΚΒ 1581/30-6-11) 1
alej Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Ευχαριστώ, θα το ψάξω.
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Καλησπέρα σε όλους!! Θέλω να συμμετάσχω σε ένα διαγωνισμού για διάφορες εργασίες συντήρησης ξέρετε εάν υπάρχει κάποια έτοιμη φόρμα να συμπληρώσω, επίσης για τα κόστη των εργασιών και το είδος αυτών πόσο αναλυτικός πρέπει να είμαι στην προσφορά μου που θα δώσω? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Για εργασίες <60.000? Λογικά αν υπάρχει φόρμα θα δίνεται από την υπηρεσία. Ρώτα αυτούς... Η προσφορά πρέπει να συμβαδίζει με την τεχνική περιγραφή ώστε να μην σε αποκλείσουν. Από εκεί και πέρα γίνεσαι όσο αναλυτικός θέλεις...
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 (edited) Kε Γιάννη σας ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες και την βοήθεια σας, όχι οι εργασίες είναι περί τα 20.000 ευρώ ίσως και κάτι παραπάνω, έχει κάποια σημασία αυτό, αλήθεια την προσφορά με τι γνώμονα την βγάζεις με την τιμή της αγοράς? Την μέγιστη ή την ελάχιστη, για να έχεις πιο πολλές πιθανότητες επιτυχίας? Edited Μάιος 23 , 2013 by NIKOS ASTROS
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα