lem-x24 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 συνάδελφοι να ρωτήσω το εξής θέλω. επειδή δεν έχω δουλεψει ως ελέυθερος επαγγελματίας ώστε να ασχοληθώ με μελέτες και τα λοιπά, χρειαζόμαστε να ξέρουμε autocad 3D?? η το 2D είναι αρκετό για τις περισσότερες εφαρμογές μας?? στη βιομηχανία που εργάζομαι το 2D είναι αρκετό.
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2013 Όχι δεν χρειάζεται 3d. Για ισομετρική σχεδίαση χωρίς 3d όμως κάνε το παρακάτω "κόλπο". Σε περιβάλλον σχεδίασης ενεργοποίησε το ortho (οριζόντιες και κάθετες μόνο) Δώσε εντολή Snap, Μετά πάτα S και Enter για να επιλέξεις Style, δώσε I και Enter για Isometric, και πάτα άλλη μια φορά Enter. Θα δεις ότι ο σταυρός έχει αλλάξει κάπως. Με F5 μπορείς να αλλάξεις διεύθυνση σχεδίασης και έτσι σχεδιάζεις ισομετρικά χωρίς να χρειαστεί να κάνεις 3D. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο όταν θες να δείξεις σωληνογραμμές ή λεπτομέρειες και οι κλασικές όψεις και τομές ενδεχομένως δεν αρκούν. Για να επανέλθεις σε κλασική σχεδίαση κάνε τα ίδια βήματα όπως πριν αλλά εκεί που επιλέγεις Style δώσε S και Enter.
lem-x24 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 σας ευχαριστώ πάρα πολύ συνάδελφοι. αυτό με το isometric το γνώριζα απλά ήθελα να δω αν χρειάζεται και το πραγματικό 3D. σας ευχαριστώ και πάλι παιδιά!!!
lem-x24 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 συνάδελφοι δε μπορω να βγαλω άκρη. ενώ μέχρι εχθές που σχεδίαζα κάτι στο ώτοκαντ, σήμερα δε μπορώ να φτιάξω διακεκομμένες γραμμές. ενώ έχω φορτώσει το αντίστοιχο linetype δεν τις εμφανίζει ως διακεκομμένες, αλλά εξακολουθεί να τις βγάζει ώς συνεχόμενες. καμιά ιδέα, γιατί πάει να μου στρίψει!!! δε ξέρω τι μπορεί να φταίει.
gvarth Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Ενώ έχεις επιλέξει τύπο γραμμής , δοκίμασε να "πειράξεις" την LTSCALE . Αν το τελικό σου σχέδιο είναι σε 1:100 π.χ. δώσε 0.1 για LTSCALE και μετά δοκίμασε να κάνεις REGEN . Αν ο τύπος γραμμής δεν είναι "πυκνός" , λογικά θα την δεις διακκεκομένη . 2
lem-x24 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2013 ευχαριστώ πολύ συνάδελφε. έκανε δουλειά!!!
petran2855 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 καλησπερα. μηπως γνωριζει κανενας εαν απο μια κατοψη που την εχω σε 3d, μπορω να βγαλω κατευθειαν πλαγιες οψεις? ή και τομες? autocad 2013.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα