sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 ΤΟΛ αμοιβες-----ειναι πολυ ευχρηστο και πληρες. θερμομονωση+πυροπροστασια--------θα παρω winpyrο+winmona,τα ειδα και ειναι οτι πρεπει. αυτα απο εμενα.
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 παντως και insoft που δοκιμασα ειναι πολυ ευχρηστο.
gkol Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2008 Τα Winmona και Winpyro τα έχω δουλέψει και όντως είναι απλά..Δεν έχω δουλέψει όμως καποιο άλλο οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω... Πάντως ένας φίλος με έχει πρήξει, όλη η πιάτσα λέει δουλεύει με CivilTech με αυτο δουλέυουν και οι πολεοδομίες..Εχουν κάποια συμπραξη ολες οι πολεοδομίες με τη Civil?
adadim Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Και το ADEIA μια χαρά πρόγραμμα είναι . Αν και πάνω κάτω είναι ίδιων δυνατοτήτων με το Civil , εγώ το προτίμησα γιατί χρησιμοποιώ και το αρχιτεκτονικό και το μηχανολογικό της 4Μ και ήθελα να έχω αυτόματες ενημερώσεις από τη μια εφαρμογή στην άλλη .
gkol Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Οταν εννοείς αυτόματες ενημερώσεις τι εννοείς? Γιατι και εγω εχω το STRAD και σκεφτομουν κατι αντιστοιχο...αλλά δεν εχω δει χρηστες για να πουν τη γνώμη τους κατά πόσο είναι χρήσιμο και αν όντως δουλεύει..
adadim Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Εννοώ πως υπάρχει η επιλογή να κάνω ενημέρωση από τα αρχιτεκτονικά για πολλά από τα δεδομένα μου και έτσι γλυτώνω χρόνο που δεν τα ξαναγράφω . Π.χ. ονόματα , διευθύνσεις κτλ
jimis9497 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Και γω το Adeia της 4M δουλεύω για αμοιβές, ΙΚΑ, πυρασφάλεια και θερμομόνωση κατά βάση. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος αν και δεν έχω δουλέψει κάποιο άλλο πρόγραμμα.
SBABAL Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 έχω και εγω το προγραμμα Adeia της 4m και κάνει τα πάντα καί δημόσια έργα υπάρχει ειδική επιλογή για αυτο Εχω πάρει και την νέα εκδωση που κάνει ομοια κτιρια και αλλα. Δεν μομιζω να υπάρχει άλλο προγραμμα στην αγορά που να κάνει τα ιδια πράγματα (και τα έχω ψάξει ολα)
gkol Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Καλησπέρα, Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Sabal οταν λες κανει και αμοιβες δημοσιων??Χρειαζεται κατι προσθετο να αγορασω για να εχω αυτη τη δυνατοτητα?
SBABAL Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Η έκδοση που κυκλοφορεί εδώ και δυο χρόνια το κάνει Αν στα στοιχειά μελέτης στο πεδίο "είδος μελέτης" βάλεις "δημοσίου" και στο "στοιχεία αμοιβών" βάλεις χρονικός προγραμματισμός και τεύχη προϋπολογισμού σε όλες τις μελέτες τότε υπολογίζει αμοιβές δημοσίου Προσοχή πρέπει να εισάγεις τον προϋπολογισμό της κάθε μελέτης ξεχωριστά ανάλογα με τον προϋπολογισμό της αντίστοιχης μελέτης από τον προϋπολογισμό του δημοσίου έργου
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα