chrisven Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 (edited) Συνάδελφοι έχω μια περίπτωση άδειας της οποίας τα εγκεκριμένα σχέδια έχουν διαφορές άλλα η κάτοψη, άλλα το διάγραμμα κάλυψης και άλλα τα στατικά πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι τα στατικά. με ποιο απ' όλα παίζω μπάλα ? Edited Φεβρουάριος 19 , 2013 by chrisven Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Μου εχει τυχει και μενα. Το Διαγραμμα Καλυψης νομιζω ειναι το "ισχυροτερο"!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 (edited) Για τι είδους δουλειά τα θέλεις? Edited Φεβρουάριος 19 , 2013 by tetris Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 για νομιμοποίηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Τα στατικά ξέχασέ τα. Αν αγνοήσεις και την ευθύνη της υπηρεσίας που τα πέρασε στο "ντούκου", για να είσαι σίγουρος θεώρησε σαν νόμιμο αυτό με το μικρότερο εμβαδόν (σου μιλάω με τη λογική των υπηρεσιών). Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι το Δ.Κ. είναι ισχυρότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 (edited) Το ΔΚ ειναι αυτο που ελεγχεται ουσιαστικα και ειναι αυτο που μπαινει και στη 2η σελιδα του φυλλου αδειας. Επισης chrisven δες τα τμ που αναγραφει στο φυλλο της ΟΑ αν ταυτιζονται με το ΔΚ ή με τις κατοψεις. Edited Φεβρουάριος 19 , 2013 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
αστέριος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 (edited) Μου έτυχε, σε παλιά άδεια (δεκαετία ''80), στα στατικά να υπάρχουν υποστηλώματα ( για στήριξη εξώστη) που δεν εμφανίζονταν σε κανένα αρχιτεκτονικό σχέδιο (ούτε καν σε τομές). Τις έλαβα υπόψη ( για τον χώρο που δημιουργούνταν). Πάντως όπως ανέφεραν και οι συνάδελφοι, το Διαγρ. Κάλυψης. Edited Φεβρουάριος 20 , 2013 by αστέριος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2013 Αναμφισβήτητα το Διάγραμμα Κάλυψης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2013 Αλλαγές στην όψη δεν φαίνονται στο διάγραμμα κάλυψης. Στην περίπτωση μου έχω ενιαίο παράθυρο σε όλη την όψη και στα στατικά οι κολώνες το διακόπτουν. Εκεί τι λαμβάνω υπόψη; Στατικά ή αρχιτεκτονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2013 Αν πρόκειται για δήλωση 4014, μάλλον τα στατικά δεν πρέπει να τα ..."έχεις βρει". Στο ΔΕΔΟΤΑ που θα χρειαστεί, θα σε ...βοηθήσει ο Θεός. Ο ιδιοκτήτης βεβαίως θα συνεχίσει να καμαρώνει για τη ...θέα που έχει το σπίτι του..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα