chrisven Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Συνάδελφοι λίγο την βοήθειά σας.... Έχω κτίριο με ΓΟΚ 85 και θέλω να νομιμοποιήσω κάποιες αυθαιρεσίες σε αυτό Με απασχολεί η ύπαρξη ανελκυστήρα εντός Δ(επιβάλλεται απο κτιριοδομικό λόγω ύψους) Το κόκκινο περίγραμμα που έχω και ουσιαστικά είναι μια επιφάνεια η οποία προέβλεπε ημιυπαίθριο δεν κατασκευάστηκε ποτέ Μπορώ να κάνω χρήση του άρθρου 17 παρ4 που αναφέρει ότι εντός Δ επιτρέπονται κατασκευές για άτομα με αναπηρία?να θεωρήσω δηλ ότι ο ανελκ εξυπηρετεί άτομα με αναπηρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 (edited) Μάλλον οχι, αφού ο ανελκ. επιβάλλεται, και δεν τον κάνεις προαιρετικά μόνο για ΑΜΕΑ. Το άρθρο ίσως εννοεί κατασκευή εκ των υστέρων. Γιατί δεν ολοκληρώνεις τον η/υ χώρο ώστε να μην έχεις πρόβλημα με πλάγιες αποστάσεις? Edited Φεβρουάριος 20 , 2013 by tetris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 chrisven το φρεάτιο ανελκυστήρα στην θέση εκείνη είχε προβλεφθεί από τα εγκεκριμένα σχέδια? η άδεια έχει κλείσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 (edited) εκεί είχε προβλεφθεί το πρόβλημα με το να ολοκληρώσω τον ημιυπαίθριο είναι ότι το κτίριο είναι ψηλό άρα πρέπει να τον κατασκευάσω καθ'ύψος(11μ) και το κόστος ανεβαίνει η άδεια έχει κλείσει αν "δεσμεύσω" τον χώρο μετρώντας τον στην δόμηση? επαναλαμβάνω ότι δεν έχω ανοίγματα Edited Φεβρουάριος 20 , 2013 by chrisven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 (edited) αν πας για έκδοση άδειας δόμησης για προσθήκη Η.Χ κατ επέκταση και καθ ύψος, θα υπάρξει πρόβλημα αφού το υπάρχον παραβιάζει Δ. Άρα μάλλον δεν συμφέρει. Μήπως τακτοποίηση με 4014(αν γίνεται) για παραβίαση Δ και να το καθυστερήσεις λίγο, μήπως οι νέες διατάξεις έχουν βελτίωση στον υπολογισμό προστίμου, ώστε να απεμπλακεί η παράβαση για το Δ σε σχέση με τα τετραγωνικά του κτιρίου στο τρόπο υπολογισμού προστίμου Edited Φεβρουάριος 20 , 2013 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2013 Σίγουρα πρέπει να καθυστερήσεις την απόφαση αν θα το τακτοποιήσεις ή θα προσπαθήσεις να το νομιμοποιήσεις. Δες όμως και πως θα καταλήξει το θέμα της μη εφαρμογής των στατικών της άδειας στην επερχόμενη "ηλεκτρονική ταυτότητα". Εκεί μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα