mech.eng Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο σας είναι χρήσιμο το συγκεκριμένο λογισμικό για την σύνταξη της Νέας Υ.Δ.Ε. Ποιό είναι το κόστος του? Είναι διαθέσιμο? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos01 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 Καλησπέρα το χρησιμοποιώ το caddy είναι βολικό. Για τιμή δεν ξέρω να σου πω, το έχω χρόνια τηλ. επικοινωνίας να σου δώσω αν θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 Πολύ καλό.Για ΥΔΕ ότι καλύτερο ,το δουλεύω χρόνια.Η τιμή του νομίζω στα 500 Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚυρΜαρ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 (edited) Το πήρα πριν κανα μήνα, αρκετά καλό, δεν ξερώ καλύτερο, η τιμή 260+ΦΠΑ= 320 με άδεια χρήσης μέσω ιντερνετ, με στικάκι +70 ευρώ Edited Φεβρουάριος 23 , 2013 by ΚυρΜαρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Mάλλον έχεις την 1 έκδοση Ηλ.Εγκαταστάσεις 1. Η δεύτερη έκδωση Ηλ. Εγκαταστάσεις 2 κάπου στα 500 και βάλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚυρΜαρ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Tην δεύτερη έχω πλήρη για την νέα ΥΔΕ και βιβλιοθήκη για μελέτη και προσφορά, η τιμή είναι μέσο συνδέσμου ηλεκτρολόγων Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos01 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2013 Καλησπέρα κάποιος που να έχει και τους πίνακες. Το έχω αλλά όχι τους πινάκες, θέλω ένα δείγμα από πίνακες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚυρΜαρ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2013 (edited) Καλησπέρα κάποιος που να έχει και τους πίνακες. Το έχω αλλά όχι τους πινάκες, θέλω ένα δείγμα από πίνακες Τι ενοεις?Σχεδιαση πινακων? Edited Μάρτιος 15 , 2013 by ΚυρΜαρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos01 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Ναι σχεδίαση πινάκων αυτό με ενδιαφέρει. Με λίγα λόγια ποιος είναι ο τρόπος σχεδίασης και ένα δείγμα από σχέδιο 1:1. Δεν έχω δουλέψει το πρόγραμμα για τη σχεδίαση πινάκων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Δες εδώ απο μια δουλεία που έχω κάνει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα