tasos01 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2013 (edited) Όχι αυτό το κομμάτι του προγράμματος το έχω και το δουλεύω, θέλω να μάθω για την πρόσοψη των πινάκων αν έχεις Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Edited Μάρτιος 16 , 2013 by tasos01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚυρΜαρ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 (edited) Δεν νομιζω να εχει κατι τέτοιο Η hager αν δεν κανω λαθος εχει κάτι τέτοιο που λες, ενα προγραματακι σε cd μαζί με ετικέτες πίνακα Edited Μάρτιος 19 , 2013 by Gousgounis Παράθεση ακριβώς προηγούμενου μηνύματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚυρΜαρ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2013 πως γινεται εισαγωγη εικονας απο το προγραμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos01 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2013 (edited) Ναι έχει το semiolog αλλά και το cadyy έχει αυτή την δυνατότητα οχι σαν ετικέτες. Εισαγωγή εικόνας στο πρόγραμμα: αν πας επεξεργασία έχει την εντολή εισαγωγή εικόνας. Edited Μάρτιος 18 , 2013 by tasos01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚυρΜαρ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2013 (edited) Δεν ενοω στο cadyy, εδω πως γινεται εισαγωγη απο το cadyy Δεν βρησκω στα συμβολα δυνατοτητα σχεδιασης πινακα με τον τροπο που λες Edited Μάρτιος 19 , 2013 by Gousgounis Παράθεση ακριβώς προηγούμενου μηνύματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos01 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 (edited) Εγώ δεν έχω άδεια για τους πίνακες στο caddy και από ότι φαίνεται ούτε και εσύ έχεις. Μάλλον πρέπει να την ανεβάσεις στο ίντερνετ για να την στήλης εδώ Για δες: https://www.sugarsync.com/pf/D0779944_64060802_96564 Edited Μάρτιος 19 , 2013 by tasos01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚυρΜαρ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 (edited) To αγόρασα πρόσφατα, μου ειπαν οτι ειναι η φουλ έκδοση και δεν χρειάζεται αναβάθμιση, θα το ψάξω Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Gousgounis Edited Μάρτιος 19 , 2013 by Gousgounis Παράθεση ακριβώς προηγούμενου μηνύματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Για να σχεδιάσεις πίνακες θα πρέπει να έχεις στο πρόγραμμα την εντολή Cabinet Layaut την οποία δεν την βρίσκω στο δικό μου πρόγραμμα .Εχω την έκδοση standart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2013 (edited) Τελικά πρέπει να έχω και τους πίνακες .Εκανα μια προσπάθεια και έφτιαξα αυτό αν και δεν έχω ασχοληθεί με προσόψεις πινάκων . Εχω ξεχάσει να κάνω τις γέφυρες στη γενική λυχνία επίσης δεν έχω διορθώσει την ασφάλεια της ηλ.κουζινας απο 16Α σε 25 Α Μερικά block τα έφτιαξα μόνος μου σύμφωνα με τα 2-3 πρότυπα που είχε το πρόγραμμα. Edited Μάρτιος 19 , 2013 by hektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚυρΜαρ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 (edited) hektor Πες μας τον τροπο Edited Μάρτιος 20 , 2013 by ΚυρΜαρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα