tasos01 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2013 Και εγώ θέλω κάποιες πληροφορίες αν μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Ανοίγετε νέο έργο αριστερά εκει που λέει Σχεδ. Πινάκων .Μετά στα Symbols αριστερά θα βρείτε το φάκελο Cabinet.Eκει υπάρχουν διάφορα έτοιμα block.Yπάρχει και η άλλη μέθοδος που φτιάχνει αυτόματα προσόψεις πινάκων σύμφωνα με το μονογραμμικο αλλά δεν το έχω ψάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚυρΜαρ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Εμενα δεν εχει σχεδιαση πινακων σαν εντολη, εχει μονο σχ. εγκαταστασεων και στα συμβολα δεν υπαρχει η εντολη Cabinet που λες, ειναι ολες στα ελληνικα Εχω το see electrikal v5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Δες εδώ τις εντολές που είναι σε κύκλο και αριστερά τον φάκελο CABINET. Αν δεν τα έχεις αυτά τότε δεν έχεις την έκδοση για πίνακες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚυρΜαρ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Το σχεδιαση κυκλωματων και πινακων δεν το εχει, προφανως ειναι αλλη εκδοση, ποσο το εχεις παρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 (edited) Δομήμασε μια αυτό .πηγενε εδώ http://www.caddy.gr/Inst_Download.htm και κατέβασε τα αρχεία ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις και κάνε τα copy paste στο φάκελο που έχεις εγκατεστημένο το πρόγραμμα .Συνήθως είναι program file-------Ige Axxo------see electrical Edited Μάρτιος 22 , 2013 by hektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚυρΜαρ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2013 (edited) ( έκδοση V5R1 build50, 3 1.0 1 0,201 2 ) Κατεβάστε αυτά τα αρχεία ΜΟΝΟ εάν έχετε ΚΑΙ ΤΗΝ εφαρμογή Των ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ : Περιέχει ΝΕΑ βιβλιοθήκη μονογραμμικών συμβόλων για κυκλώματα . - Αποθηκεύεται το zip αρχείο στο δίσκο - Αποσυμπιέζετε το αρχείο. Δημιουργείται φάκελος Σύμβολα - Το αρχείο του φακέλου , τ α αντιγράφετε στο φάκελο: ... \ IGE + XAO \ SEE Electrical V5 \ Σύμβολα αντικαθιστώντας τ o υπάρχον Δεν εχω την εφαρμογη κυκλωματων, ειναι εξτρα και περιλαμβανεται στο κυκλωματα-αυτοματισμοι Edited Μάρτιος 22 , 2013 by ΚυρΜαρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα